laptop

micro degree toegepaste informatica
via afstandsonderwijs

Getuigschrift micro degree toegepaste informatica aan VIVES Zuid

Informatica is overal en vormt een onmisbaar onderdeel van ons leven. Zonder informatica kunnen we niet meer werken, bankieren, autorijden of internetten. Bedrijven zouden bijna niet kunnen bestaan.

een beroep in de informaticawereld
laptop

Informatica is altijd in ontwikkeling. Zoek jij een opleiding op afstand die je klaarstoomt voor een beroep in de informatica-wereld? Met een van de getuigschriften van onze micro degrees toegepaste informatica, doe je een grondige dosis IT-vaardigheden op, zodat je ook op dat vlak een meerwaarde kunt zijn in je toekomstige werkomgeving.

Dit is een micro degree op basis van opleidingsonderdelen van de bacheloropleiding toegepaste informatica. Wie het micro degree op afstand afwerkt, behaalt een getuigschrift en kan meteen aan de slag, of daarna verder studeren voor een volledige bachelor. Voor de vakken uit het micro degree krijg je dan een vrijstelling.

Toegepaste informatica studeren

Je studie in een oogopslag

Opleidingtype

Studiewijze

Studieroute

Startmomenten

Onderwijstaal

Heb je een vraag?

Hoeveel kost je studie?

Studeren kost geld. Studiegeld, cursussen en handboeken, noem maar op. Je studiegeld is het bedrag dat je bij inschrijving in het hoger onderwijs betaalt. Die kostprijs is vastgelegd en is voor elke hogeschool en universiteit in Vlaanderen dezelfde.

Meer info

Starten met je studie

Ongetwijfeld zit je met veel vragen. Selecteer hieronder de opleiding die je bij ons gaat studeren en wellicht vind je op de meeste vragen een antwoord.

Meer info