havenarbeider

Micro Degree logistiek expert

Micro Degree logistiek expert aan VIVES Zuid

Werknemers of leidinggevenden in een logistieke functie of logistieke omgeving zorgen ervoor dat de juiste mensen, informatie en materialen op het juiste moment op de juiste plaats aanwezig zijn. Om als organisatie het verschil te maken bij opdrachtgevers zijn een optimaal ingericht logistiek proces en deskundig personeel van groot belang.

Waar kan ik dit volgen?
opleiding micro degree logistiek expert volgen
student

Het logistieke gebeuren is een cruciale factor voor Vlaanderen. We zijn een export- en doorvoerland bij uitstek. Het bedrijfsleven smeekt om logistieke experten, met kennis van logistieke processen, douane- en accijnswetgeving, productieplanning, warehousing …

In deze micro degree komen alle logistieke activiteiten en processen, zowel binnen als buiten een organisatie, aan bod. Onafhankelijk van de branche of bedrijfsgrootte. Aan de hand van algemene logistieke theorieën en methoden ga je aan de slag met praktijk gerelateerde opdrachten en cases.

Micro degree logistiek expert studeren

Je studie in een oogopslag

Opleidingstype

Studieroute

Aantal studiepunten

Waar kan ik dit volgen?

Toelatingsvoorwaarden

ECTS-fiches

Onderwijstaal

Heb je een vraag?

drie personen overleggen aan twee laptops over de startinformatie en info rond 'Wat kost studeren?'

Hoeveel kost je studie?

Studeren kost geld. Studiegeld, cursussen en handboeken, noem maar op. Je studiegeld is het bedrag dat je bij inschrijving in het hoger onderwijs betaalt. Die kostprijs is vastgelegd en is voor elke hogeschool en universiteit in Vlaanderen dezelfde.

meer info >

Starten met je studie

Ongetwijfeld zit je met veel vragen. Selecteer hieronder de opleiding die je bij ons gaat studeren en wellicht vind je op de meeste vragen een antwoord.

meer info >