Studenten in computerklas

Micro Degree IT, technologie en ecologie

Micro Degree IT, technologie en ecologie aan VIVES Noord

Je hebt een bachelor- of masterdiploma en je wilt je toeleggen op nieuwe technologieën met aandacht voor duurzaamheid en ecologie.

Waar kan ik dit volgen?
Nieuwe technologieën met accent op duurzaamheid en ecologie
Lampen

Deze microdegree laat je in één jaar tijd kennismaken met nieuwe technologieën en zogenaamde emerging technologies. Uiteraard verdiep je je dan ook in de digital marketing en leer je werken met geïntegreerde IT-toepassingen. Je leert prestentatietools gebruiken en verkent de wondere wereld van de grafische vormgeving. Zo bereid je je voor op werken in het e-office van de toekomst.

En omdat moderne bedrijven en andere organisaties steeds vernieuwend denken, omdat de klimaatopwarming je bezorgdheid verdient, is ook aandacht voor de milieuproblematiek, ecologie en duurzaamheid in deze microdegree verwerkt.

Een uitgebreide stage in een technologische en/of ecologische werkomgeving zorgt ervoor dat je goed voorbereid wordt op een baan in een bij uitstek toekomstgerichte sector.

IT, technologie en ecologie studeren

Je studie in een oogopslag

Opleidingstype

Studiewijze

Studieroute

Aantal studiepunten

Waar kan ik dit volgen?

Startmomenten

Toelatingsvoorwaarden

Onderwijstaal

Heb je een vraag?

drie personen overleggen aan twee laptops over de startinformatie en info rond 'Wat kost studeren?'

Hoeveel kost je studie?

Studeren kost geld. Studiegeld, cursussen en handboeken, noem maar op. Je studiegeld is het bedrag dat je bij inschrijving in het hoger onderwijs betaalt. Die kostprijs is vastgelegd en is voor elke hogeschool en universiteit in Vlaanderen dezelfde.

meer info >

Starten met je studie

Ongetwijfeld zit je met veel vragen. Selecteer hieronder de opleiding die je bij ons gaat studeren en wellicht vind je op de meeste vragen een antwoord.

meer info >