Business

Micro Degree Foreign study & business experience

Micro Degree bedrijfsadministratie aan VIVES Noord

Mis je na het behalen van je bachelor of masterdiploma in een niet economisch studiegebied, buitenlandse ervaring en wil je aan de slag in een internationaal georiënteerde omgeving, dan kan je met deze micro degree je zicht op de geglobaliseerde wereld verbreden.

Waar kan ik dit studeren?
Ga voor een micro degree bedrijfsadministratie in het buitenland
Luchthaven

Je hebt een bachelor- of masterdiploma en je wilt je nu extra voorbereiden op een internationale zakelijke carrière door een combinatie van studie en stage in het buitenland.

Deze microdegree laat je gedurende het eerste semester aan een van de buitenlandse partnerinstellingen van Hogeschool VIVES studeren. In het tweede semester krijg je de kans een buitenlandse stage te lopen in een partnerorganisatie van Hogeschool VIVES.

Je krijgt ten slotte de opdracht om de ervaringen van je studie in het eerste semester te koppelen aan die van je stage in het tweede semester. Voor die koppeling zorg je met een afstudeerwerk in de vorm van een presentatie.

micro degree Foreign study & business experience studeren

Je studie in een oogopslag

Opleidingtype

Studieroute

Aantal studiepunten

Waar kan ik dit studeren?

Startmomenten

Toelatingsvoorwaarden

Onderwijstaal

Hoeveel kost je studie?

Studeren kost geld. Studiegeld, cursussen en handboeken, noem maar op. Je studiegeld is het bedrag dat je bij inschrijving in het hoger onderwijs betaalt. Die kostprijs is vastgelegd en is voor elke hogeschool en universiteit in Vlaanderen dezelfde.

meer info >

Starten met je studie

Ongetwijfeld zit je met veel vragen. Selecteer hieronder de opleiding die je bij ons gaat studeren en wellicht vind je op de meeste vragen een antwoord.

meer info >