Overleg

Micro Degree bedrijfskunde

Micro Degree bedrijfskunde aan VIVES Noord

Je hebt een niet-bedrijfsgericht bachelor- of masterdiploma en je wilt je nu toeleggen op de bedrijfswereld.

Waar kan ik dit volgen?
Maak kennis met alle aspecten van bedrijfsvoering
Groepsfoto

Deze microdegree laat je in één jaar tijd kennismaken met alle aspecten van de bedrijfsvoering. Een basiscursus economie is daarbij uiteraard onontbeerlijk. Daarnaast verdiep je je in accounting en boekhouden; burgerlijk recht, ondernemingsrecht en sociaal recht; de fiscaliteit van natuurlijke personen en ondernemingen; marketing, logistiek en management.

Je krijgt dus een brede kijk mee op het bedrijfsleven door de veelzijdigheid van de vakken met aandacht voor de economische, juridische, financiële, fiscale, commerciële en logistieke aspecten van de bedrijfsvoering.

Een aanvullende stage zorgt ervoor dat je het geleerde snel in de praktijk toepast en dus ook op de werkvloer met alle aspecten van de bedrijfsvoering kennismaakt.

Bedrijfskunde studeren

Je studie in een oogopslag

Opleidingstype

Studiewijze

Studieroute

Aantal studiepunten

Waar kan ik dit volgen?

Startmomenten

Toelatingsvoorwaarden

Onderwijstaal

Heb je een vraag?

drie personen overleggen aan twee laptops over de startinformatie en info rond 'Wat kost studeren?'

Hoeveel kost je studie?

Studeren kost geld. Studiegeld, cursussen en handboeken, noem maar op. Je studiegeld is het bedrag dat je bij inschrijving in het hoger onderwijs betaalt. Die kostprijs is vastgelegd en is voor elke hogeschool en universiteit in Vlaanderen dezelfde.

meer info >

Starten met je studie

Ongetwijfeld zit je met veel vragen. Selecteer hieronder de opleiding die je bij ons gaat studeren en wellicht vind je op de meeste vragen een antwoord.

meer info >