Groep studenten
Bachelor in het bedrijfsmanagement

marketing
via afstandsonderwijs

Bachelor in het bedrijfsmanagement, afstudeerrichting marketing aan VIVES Zuid

Als marketeer ontwikkel je nieuwe ideeën, help je de strategie van het bedrijf mee bepalen en ondersteun je de verkoop vanuit de digitale communicatie. We integreren de praktijk in de lessen met reële cases en projecten uit diverse sectoren, zodat je meteen feedback krijgt vanuit het werkveld.

Ook op campus
Marketeer worden

Op zoek naar een sterke commerciële allround opleiding waar je zelf je eigen accenten legt? Dan is marketing beslist jouw ding ! Als goeie marketeer denk je in de eerste plaats aan de klant. Of je nu rechtstreeks gaat verkopen, een nieuw product op de markt wil lanceren, zelf een zaak opstart of liever de creatieve toer opgaat en zorgt voor de beste communicatie met je klant.

Afhankelijk van je voorkeur kan je kiezen uit verschillende specialisaties. Zit verkopen in je bloed, dan ga je beslist voor de specialisatie salesmanagement. Vanaf het tweede jaar kun je nog verder specialiseren en kiezen voor de richting Retail & Store Management. Ben je creatief en gebeten door e-commerce en online marketing? Dan is de specialisatie marketingcommunicatie echt iets voor jou!

Marketing studeren

Je studie in een oogopslag

Opleidingtype

Studiewijze

Studieroute

Aantal studiepunten

Startmomenten

Toelatingsvoorwaarden

ECTS-fiches

Onderwijstaal

Heb je een vraag?