Bureau met papier

marketing- en communicatiesupport
marketing- en communicatie-support

Graduaat in het marketing- en communicatiesupport aan VIVES Noord en VIVES Zuid

Je bent gefascineerd door Instagram, TikTok, graphic design, e-commerce, Google en alle andere hedendaagse marketing- en communicatietools! In deze opleiding leer je deze tools succesvol in te zetten om de marketingdoelstellingen van de organisatie te bereiken. Als assistent in de marketing en communicatie kan je zo aan de slag in een reclamebureau, communicatie- of marketingbureau of in de ruimere bedrijfswereld.

Kies voor een graduaat marketing- en communicatiesupport
studenten aan tafel

Droom je ervan om marketing- en communicatieprojecten voor klanten uit te werken? Als je houdt van een afwisselende job, graag creatief aan de slag gaat en goed kan samenwerken met collega’s en klanten… dan is deze opleiding zeker een goede keuze voor jou.     

Je kan kiezen uit de afstudeerrichtingen marketingsupport en communicatiesupport. In beide afstudeerrichtingen krijg je sowieso een stevige mix van marketing- en communicatieskills, office skills, digital creation skills en professional skills mee. Ben je een echte doener? Goed nieuws! Tijdens het werkplekleren krijg je de kans om deze vaardigheden nog verder te ontwikkelen.

 

Graduaat marketing- en communicatiesupport studeren

Je studie in een oogopslag

Opleidingstype

Studiewijze

Aantal studiepunten

Startmomenten

Toelatingsvoorwaarden

Onderwijstaal

Afstudeerrichtingen van marketing- en communicatiesupport

Communicatieteam rond tafel

Communicatiesupport

De afstudeerrichting communicatiesupport van de graduaatsopleiding marketing- en communicatiesupport leidt je op tot een breed inzetbare communicatiemedewerker. Je ondersteunt jouw collega's in diverse communicatie-acties.

Studenten in aula

Marketingsupport

De afstudeerrichting marketingsupport van de graduaatsopleidingmarketing- en communicatiesupport leidt je op tot marketingassistent. Je werkt samen met marketingprofessionals en verkoopmedewerkers. Je ondersteunt hen bij het in de markt zetten van producten en/of diensten, maar ook bij de promotie.

Hoeveel kost je studie?

Studeren kost geld. Studiegeld, cursussen en handboeken, noem maar op. Je studiegeld is het bedrag dat je bij inschrijving in het hoger onderwijs betaalt. Die kostprijs is vastgelegd en is voor elke hogeschool en universiteit in Vlaanderen dezelfde.

meer info >

Starten met je studie

Ongetwijfeld zit je met veel vragen. Selecteer hieronder de opleiding die je bij ons gaat studeren en wellicht vind je op de meeste vragen een antwoord.

meer info >