Bureau met papier

marketing- en communicatiesupport

marketing- en communicatie-support
Graduaat in het marketing- en communicatiesupport aan VIVES Noord en VIVES Zuid

Voor wie gefascineerd is door Instagram, TikTok, graphic design, e-commerce, Google en alle andere hedendaagse marketing- en communicatietools.

Kies voor een graduaat marketing- en communicatiesupport
studenten aan tafel

Droom je ervan om marketing- en communicatieprojecten voor klanten uit te werken? Als je houdt van een afwisselende job, graag creatief aan de slag gaat en goed kan samenwerken met collega’s en klanten… dan is deze opleiding zeker een goede keuze voor jou.     

Je kan kiezen uit de afstudeerrichtingen event-, marketing en communicatiesupport. In beide afstudeerrichtingen krijg je sowieso een stevige mix van marketing- en communicatieskills, office skills, digital creation skills en professional skills mee. Ben je een echte doener? Goed nieuws! Tijdens het werkplekleren krijg je de kans om deze vaardigheden nog verder te ontwikkelen.

 

Graduaat marketing- en communicatiesupport studeren

Je studie in een oogopslag

Opleidingstype

Studiewijze

Aantal studiepunten

Startmomenten

Toelatingsvoorwaarden

Onderwijstaal

Afstudeerrichtingen van marketing- en communicatiesupport

Communicatiesupport

De afstudeerrichting communicatiesupport van de graduaatsopleiding marketing- en communicatiesupport leidt je op tot een breed inzetbare communicatiemedewerker. Je ondersteunt jouw collega's in diverse communicatie-acties.

Marketingsupport

De afstudeerrichting marketingsupport van de graduaatsopleiding marketing- en communicatiesupport leidt je op tot marketingassistent. Je werkt samen met marketingprofessionals en verkoopmedewerkers. Je ondersteunt hen bij het in de markt zetten van producten en/of diensten, maar ook bij de promotie.

Eventsupport

In het keuzetraject eventsupport leer je hoe je de eventmanager kan ondersteunen in zijn werk op diverse domeinen. Het werkplekleren doe je in de eventsector.

drie personen overleggen aan twee laptops over de startinformatie en info rond 'Wat kost studeren?'

Hoeveel kost je studie?

Studeren kost geld. Studiegeld, cursussen en handboeken, noem maar op. Je studiegeld is het bedrag dat je bij inschrijving in het hoger onderwijs betaalt. Die kostprijs is vastgelegd en is voor elke hogeschool en universiteit in Vlaanderen dezelfde.

meer info >

Starten met je studie

Ongetwijfeld zit je met veel vragen. Selecteer hieronder de opleiding die je bij ons gaat studeren en wellicht vind je op de meeste vragen een antwoord.

meer info >

Onze campussen zijn leef- en studeercampussen. Je vindt er alle faciliteiten om je studies te ondersteunen. Niet alleen dit, maar ook het studentenleven kan al op de campus van start gaan. 

kwaliteit

VIVES staat garant voor de kwaliteit van deze opleiding. We doen dit op basis van het VIVES-referentiekader en het onderwijsbeleidsplan.