Hotelbalie

hotelmanagement (Engelstalig)

Bachelor of Hotel Management - English Programme at VIVES Noord

Zin om een hotel als een geoliede machine te doen draaien? Word jij de hospitality manager van het jaar of een culinair wonder. Wij worden jouw klant.

Waar kan ik dit volgen?
Kies voor een Engelse bachelor hotelmanagement aan VIVES
Studenten in aula

Internationale medestudenten, buitenlandse docenten, studiereizen en uitwisselingsmogelijkheden zullen je interculturele bewustzijn en de communicatie vergroten. Je krijgt in drie jaar een brede basisvorming met focus op management en sales, talen, hospitality, teamwork en sociale vaardigheden, met een internationale klemtoon

Bij aanvang van de opleiding kies je meteen voor een van onze specialisaties: Culinary Arts of hospitalitymanagement. Beide specialisaties bieden een stevige basis management, communicatie en teamwork. Daarnaast krijg je heel specifieke vakken die een brede waaier aan tewerkstellingsmogelijkheden bieden als manager in hospitality of chef in toprestaurants, maar als afgestudeerde hotelmanagement ben je ook zeer gegeerd door tal van andere sectoren.

Meer Engelstalige info vind je hier. De opleiding volledig in het Nederlands volgen kan uiteraard ook. Bekijk de pagina van de reguliere studieroute hotelmanagement voor alle informatie.

Je studie in een oogopslag

Opleidingstype

Studiewijze

Studieroute

Aantal studiepunten

Waar kan ik dit volgen?

Startmomenten

Toelatingsvoorwaarden

ECTS-fiches

Onderwijstaal

Specialiseer je in hotelmanagement

Culinary Arts

Kies je voor de specialisatie Culinary Arts, dan ben je iemand met een grote passie voor restaurants en de keuken. In voormalig restaurant De Karmeliet zul je theorie en praktijk combineren en echte klanten mogen ontvangen.

Hospitalitymanagement

Kies je voor de specialisatie hospitalitymanagement, dan ben je iemand met een passie voor gastvrijheid en team­work. Je krijgt een brede en diepere kijk op de hospitality­sector, een extra taal (Duits of Spaans), je werkt aan een project rond trends en je kunt in het laatste jaar kiezen voor operationeel of strategisch management.

drie personen overleggen aan twee laptops over de startinformatie en info rond 'Wat kost studeren?'

Hoeveel kost je studie?

Studeren kost geld. Studiegeld, cursussen en handboeken, noem maar op. Je studiegeld is het bedrag dat je bij inschrijving in het hoger onderwijs betaalt. Die kostprijs is vastgelegd en is voor elke hogeschool en universiteit in Vlaanderen dezelfde.

meer info >

Starten met je studie

Ongetwijfeld zit je met veel vragen. Selecteer hieronder de opleiding die je bij ons gaat studeren en wellicht vind je op de meeste vragen een antwoord.

meer info >

kwaliteit

VIVES staat garant voor de kwaliteit van deze opleiding. We doen dit op basis van het VIVES-referentiekader en het onderwijsbeleidsplan.