Hotelbalie

hotelmanagement (Engelstalig)

Bachelor of Hotel Management - English Programme at VIVES Noord

Je diploma hotelmanagement halen, volledig in het Engels? Dat kan! Aan VIVES Brugge Xaverianenstraat kun je, als enige plek in Vlaanderen, een volledig Engelstalige opleiding hotelmanagement volgen, bedoeld voor Belgische én internationale studenten die een internationaal diploma willen behalen in hospitalitymanagement binnen een geglobaliseerde wereld.

Waar kan ik dit studeren?
Kies voor een Engelse bachelor hotelmanagement aan VIVES
Studenten in aula

Internationale medestudenten, buitenlandse docenten, studiereizen en uitwisselingsmogelijkheden zullen je interculturele bewustzijn en de communicatie vergroten. Je krijgt in drie jaar een brede basisvorming met focus op management en sales, talen, hospitality, teamwork en sociale vaardigheden, met een internationale klemtoon

Bij aanvang van de opleiding kies je meteen voor een van onze specialisaties: Culinary Arts of hospitalitymanagement. Beide specialisaties bieden een stevige basis management, communicatie en teamwork. Daarnaast krijg je heel specifieke vakken die een brede waaier aan tewerkstellingsmogelijkheden bieden als manager in hospitality of chef in toprestaurants, maar als afgestudeerde hotelmanagement ben je ook zeer gegeerd door tal van andere sectoren.

Meer Engelstalige info vind je hier. De opleiding volledig in het Nederlands volgen kan uiteraard ook. Bekijk de pagina van de reguliere studieroute hotelmanagement voor alle informatie.

Je studie in een oogopslag

Opleidingtype

Studiewijze

Studieroute

Aantal studiepunten

Waar kan ik dit studeren?

Startmomenten

Toelatingsvoorwaarden

ECTS-fiches

Onderwijstaal

Specialiseer je in hotelmanagement

Keuken

Culinary Arts

Kies je voor de specialisatie Culinary Arts, dan ben je iemand met een grote passie voor restaurants en de keuken. In voormalig restaurant De Karmeliet zul je theorie en praktijk combineren en echte klanten mogen ontvangen.

Hotelbalie

Hospitalitymanagement

Kies je voor de specialisatie hospitalitymanagement, dan ben je iemand met een passie voor gastvrijheid en team­work. Je krijgt een brede en diepere kijk op de hospitality­sector, een extra taal (Duits of Spaans), je werkt aan een project rond trends en je kunt in het laatste jaar kiezen voor operationeel of strategisch management.

Hoeveel kost je studie?

Studeren kost geld. Studiegeld, cursussen en handboeken, noem maar op. Je studiegeld is het bedrag dat je bij inschrijving in het hoger onderwijs betaalt. Die kostprijs is vastgelegd en is voor elke hogeschool en universiteit in Vlaanderen dezelfde.

meer info >

Starten met je studie

Ongetwijfeld zit je met veel vragen. Selecteer hieronder de opleiding die je bij ons gaat studeren en wellicht vind je op de meeste vragen een antwoord.

meer info >