Bij aanvang van de opleiding kies je één van de twee specialisaties: hospitalitymanagement of Culinary Arts. Beide specialisaties bieden een stevige basis management, communicatie en teamwork. Daarnaast krijg je heel specifieke vakken die een brede waaier aan tewerkstellingsmogelijkheden bieden als manager in hospitality of chef in top-restaurants. Als afgestudeerde hotelmanagement ben je ook zeer gegeerd door tal van andere sectoren. De studentenorganisatie Sorhoma zorgt voor een unieke sfeer tussen alle studenten en docenten. Opleidingen met veel variatie, praktijk en dynamiek.

Alle studenten hotelmanagement volgen drie jaar lang een gemeenschappelijk programma met een stevige economische basis en waarin ICT en communicatie centraal staan. Je werkt praktijkgericht via (internationale) projecten, cases en gastcolleges.
Kies je voor de specialisatie hospitalitymanagement, dan ben je iemand met een passie voor gastvrijheid en teamwork. Je krijgt een brede en diepere kijk op de hospitalitysector, een extra taal (Duits of Spaans), je werkt aan een project rond trends en je kunt in het laatste jaar kiezen voor operationeel of strategisch management.
Je volgt deze studie omdat de hospitalitysector je enorm boeit. Bovendien hou je van reizen en van talen en vind je het belangrijk dat de vakken in je opleidingen heel praktisch en concreet worden aangepakt. En onze campus? Die bevindt zich in Brugge, een van de grootste toeristische trekpleisters van Europa en het kloppende hart van de hospitalitysector van ons land.
Je kan deze opleiding ook volledig in het Engels volgen.
Je studie in een oogopslag
Studiegebied
Opleidingstype
Studiewijze
Studieroute
Aantal studiepunten
Waar kan ik dit volgen?
Startmomenten
Toelatingsvoorwaarden
Onderwijstaal
Brochures
Heb je een vraag?
kwaliteit
VIVES staat garant voor de kwaliteit van deze opleiding. We doen dit op basis van het VIVES-referentiekader en het onderwijsbeleidsplan.