Business studenten

examen certificaat kredietbemiddeling

Examen certificaat kredietbemiddeling i.s.m. Febelfin Academy aan VIVES Zuid

Iedereen die als verkoper of als bemiddelaar in contact komt met kredietovereenkomsten, ook als die enkel dienen om een product te kunnen aankopen, heeft het officiële certificaat kredietbemiddeling nodig. Om dit certificaat te behalen bestaat het verplichte examen door FSMA. VIVES is erkend als extern examencentrum voor het afleggen van dit examen.

Waar kan ik dit studeren?
Deal

Bij VIVES kun je terecht voor het zelfstudiepakket en een voorbereidende dagopleiding, maar wie louter en alleen het examen af wil leggen, kan dat ook. Het examen is een examen met meerkeuzevragen zonder giscorrectie. Verder is geen specifieke voorkennis vereist. Niet alle drie de modules zijn samen verplicht op te nemen, maar wel steeds module 1.

Een certificaat kredietbemiddeling behalen

Je studie in een oogopslag

Opleidingtype

Waar kan ik dit studeren?

Onderwijstaal

Heb je een vraag?

Inschrijven

Toegang tot het examen met gebruik van het officiële oefenplatform Febelfin Academy, maar zonder het zelfstudiepakket met drie syllabie: 65 euro (vrijgesteld van btw), te betalen via overschrijving. Factuur wordt opgestuurd. Specifieke toegangsmail wordt na betaling verstuurd met toegang oefenplatform Febelfin Academy en syllabi.

Herexamen is mogelijk, mits opnieuw te betalen van 45 euro, min 15 dagen later.

Fabelfin

Datums

Nieuwe datums worden binnenkort bekendgemaakt.

Het examen vindt plaats in VIVES Kortrijk in het gebouw The Cloud van het studiegebied handelswetenschappen en bedrijfskunde in lokaal 61.09 op de eerste verdieping. Dit lokaal is bereikbaar via de hoofdingang van het centrale VIVES gebouw aan de Doorniksesteenweg 145 in Kortrijk.