Bachelor in het bedrijfsmanagement

eventmanagement
via afstandsonderwijs

Bachelor in het bedrijfsmanagement, afstudeerrichting eventmanagement aan VIVES Zuid

Een eventmanager is een allround man of vrouw. Hij/zij begrijpt het hele evenement, kent alle aspecten van de organisatie. Dus krijg je in de opleiding met al die onderdelen te maken. Je bent niet allergisch voor het economische: eventmanagement is een business. En dus leggen wij in de opleiding de klemtoon op het beheren van evenementen: de inkomsten, de uitgaven, de contracten, de verzekering, de budgettering, de communicatie, het projectmanagement, de marketing, en nog zoveel meer aspecten.

Ook op campus

Word een eventprofessional op topniveau

Word een event-professional op topniveau

Een eventmanager is een echte allrounder die het hele evenement begrijpt en alle aspecten van de organisatie kent. Dus krijg je in deze opleiding met al die onderdelen te maken. Je bent niet allergisch voor het economische: eventmanagement is een business. En dus legt VIVES in de opleiding de klemtoon op het beheren van evenementen: de inkomsten, de uitgaven, de contracten, de verzekering, de budgettering, de communicatie, het projectmanagement, de marketing, en nog zoveel meer aspecten.

Verder word je een echte kenner van de sector. Je kunt meepraten met de cateraar van je event, je kent alles van podiumtechniek en belichting, van crowdmanagement, enz. Geen enkele opleiding in Vlaanderen is zo specifiek in deze sector.

Eventmanagement op afstand studeren