Als Bachelor Hotel Management - Culinary Arts ben je een vakdeskundige die zich prima thuis voelt in de fascinerende wereld van het restaurantwezen. Aan het begin van je studie kies je een van de twee specialisaties: Culinary Arts of Hospitality Management. Beide specialisaties bieden een stevige basis in management, ICT, communicatie en teamwork. Daarnaast krijg je specifieke praktische en theoretische vakken die leiden tot een mooie toekomst als chef-kok in een gerenommeerd restaurant. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om in de toekomst je eigen bedrijf op te bouwen. De veelzijdigheid, talenkennis en sociale vaardigheden van onze afgestudeerden worden ook door andere sectoren zeer gewaardeerd.
Alle studenten van de Engelstalige bachelor hotelmanagement volgen drie jaar lang een gemeenschappelijk programma met een stevige economische basis en waarin ICT en communicatie centraal staan. Je werkt praktijkgericht via internationale projecten, cases en gastcolleges.
Kies je voor de specialisatie Culinary Arts, dan ben je iemand met een grote passie voor restaurants en de keuken. In voormalig restaurant De Karmeliet zul je theorie en praktijk combineren en echte klanten mogen ontvangen.
Je krijgt een hoogstaande culinaire opleiding, gegeven door docenten van de gerenommeerde hotelschool Ter Duinen, klaar om in de beste restaurants ter wereld aan de slag te gaan.
De specialisatie Culinary Arts is een intiatief van het Flanders Culinary Arts Centre (FCAC), een samenwerking tussen Hogeschool VIVES en Hotelschool Ter Duinen. Alle info over FCAC en de specialisatie Culinary Arts vind je op de website van het Flanders Culinary Arts Centre.
Hier kan je extra Engelstalige info over de specialisatie Culinary Arts vinden.
Je studie in een oogopslag
Studiegebied
Opleidingstype
Studiewijze
Studieroute
Aantal studiepunten
Startmomenten
Toelatingsvoorwaarden
Onderwijstaal
Brochures
Heb je een vraag?
kwaliteit
VIVES staat garant voor de kwaliteit van deze opleiding. We doen dit op basis van het VIVES-referentiekader en het onderwijsbeleidsplan.