student
Bachelor in organisatie en management

Business & Languages

Bachelor in organisatie en management, afstudeerrichting Business & Languages in VIVES Noord en VIVES Zuid

Taal staat in deze opleiding centraal. Je focust vooral op communicatie, het kloppende hart van elke organisatie. Business & Languages leert je communiceren op een professionele manier in een zakelijke context. 

Deze polyvalente opleiding bereidt je voor op diverse managementfuncties in het bedrijfsleven. We besteden tijdens je studies niet alleen aandacht aan je talen, maar je krijgt ook een grondige opleiding en training in bedrijfseconomische vakken en in sociale, management- en IT-vaardigheden. Meertalige professionals zijn vaak de rechterhand van de CEO in het bedrijf en vervullen een sleutelpositie. In campus Kortrijk kan je deze opleiding bovendien ook volgen in afstandsonderwijs.

Ook op afstand

Je kunt dit diploma ook van thuis uit behalen, vrij van tijd en ruimte.

opleiding Business & Languages volgen
student

In Business & Languages aan VIVES, kies je vanaf de eerste fase voor de specialisatie Business & Communication (met accent op Engels, Frans, Duits of Spaans) of voor de specialisatie Business & Organisation (met focus op ondersteunende managementvaardigheden). Je job wordt later een van de meest veelzijdige: soms uitvoerend, soms coördinerend, dan weer organiserend of aansturend. Dankzij je communicatieve vaardigheden en taaltalent ben jij de sleutelfiguur die alle eindjes samenbrengt.

De afstudeerrichting Business & Languages is bestemd voor al wie in een bedrijf of organisatie een centrale schakel wil zijn tussen het management en de overige medewerkers of de buitenwereld. Je leert over bedrijfseconomie, bedrijfsorganisatie, wet- en regelgeving en uiteraard krijgt je talenkennis een boost. In de theorie én de praktijk.

Business & Languages studeren

Je studie in een oogopslag

Opleidingstype

Studiewijze

Studieroute

Aantal studiepunten

Startmomenten

Toelatingsvoorwaarden

Onderwijstaal

drie personen overleggen aan twee laptops over de startinformatie en info rond 'Wat kost studeren?'

Hoeveel kost je studie?

Studeren kost geld. Studiegeld, cursussen en handboeken, noem maar op. Je studiegeld is het bedrag dat je bij inschrijving in het hoger onderwijs betaalt. Die kostprijs is vastgelegd en is voor elke hogeschool en universiteit in Vlaanderen dezelfde.

meer info >

Starten met je studie

Ongetwijfeld zit je met veel vragen. Selecteer hieronder de opleiding die je bij ons gaat studeren en wellicht vind je op de meeste vragen een antwoord.

meer info >

Bezoek VIVES campus Kortrijk. Heb je je smartphone niet bij de hand kan je ook op je laptop gebruiken. De ervaring is best op mobiel.

kwaliteit

VIVES staat garant voor de kwaliteit van deze opleiding. We doen dit op basis van het VIVES-referentiekader en het onderwijsbeleidsplan.