student
Bachelor in organisatie en management

Business & Languages

Bachelor in organisatie en management, afstudeerrichting Business & Languages in VIVES Noord en VIVES Zuid

Communicatie is het kloppende hart van elke organisatie. Heb jij een hart voor talen dat je graag elke dag in wil zetten op de werkvloer van een bedrijf of organisatie? Dan is het afstudeerrichting Business & Languages vast iets voor jou.

Waar kan ik dit studeren?
Ook op afstand

Je kunt dit diploma ook van thuis uit behalen, vrij van tijd en ruimte.

opleiding Business & Languages volgen
student

Wie Business & Languages studeert aan VIVES, start vanaf het eerste jaar meteen in de specialisatie Business Administration Management. Je job wordt later een van de meest veelzijdige: soms uitvoerend, soms coördinerend, dan weer organiserend of aansturend. Dankzij je communicatieve vaardigheden en taaltalent ben jij de sleutelfiguur die alle eindjes samenbrengt.

De afstudeerrichting Business & Languages is bestemd voor al wie in een bedrijf of organisatie een centrale schakel wil zijn tussen de directie en de overige medewerkers of de buitenwereld. Je leert over bedrijfseconomie, bedrijfsorganisatie, wet- en regelgeving en uiteraard krijgt je talenkennis een boost. In de theorie én de praktijk.

Business & Languages studeren

Je studie in een oogopslag

Opleidingtype

Studiewijze

Studieroute

Aantal studiepunten

Waar kan ik dit studeren?

Startmomenten

Toelatingsvoorwaarden

Onderwijstaal

Hoeveel kost je studie?

Studeren kost geld. Studiegeld, cursussen en handboeken, noem maar op. Je studiegeld is het bedrag dat je bij inschrijving in het hoger onderwijs betaalt. Die kostprijs is vastgelegd en is voor elke hogeschool en universiteit in Vlaanderen dezelfde.

meer info >

Starten met je studie

Ongetwijfeld zit je met veel vragen. Selecteer hieronder de opleiding die je bij ons gaat studeren en wellicht vind je op de meeste vragen een antwoord.

meer info >