studenten

bedrijfsmanagement via afstandsonderwijs

bedrijfs-management via afstands-onderwijs
Bachelor in het bedrijfsmanagement op afstand aan VIVES Noord en VIVES Zuid

Leer het bedrijf kennen in al zijn facetten. Je krijgt een brede basis management en specialiseert je met veel praktijk in een aspect naar keuze.

Het meest veelzijdige diploma voor de bedrijfswereld
student

Van het grootste studiegebied in Vlaanderen (handelswetenschappen en bedrijfskunde) is de bachelor in het bedrijfsmanagement overigens met voorsprong de grootste opleiding. Je treft er dan ook ontzettend veel keuzemogelijkheden in aan.

Een brede economische en bedrijfsmatige basisvorming bij aanvang, met daar bovenop een sterke specialisatie vanaf de tweede oplei­dingsfase zorgen ervoor dat jij een heel belangrijke troef in handen hebt voor het bedrijfsleven: jouw handelsmerk.

bedrijfsmanagement op afstand studeren

Je studie in een oogopslag

Opleidingstype

Studiewijze

Aantal studiepunten

Startmomenten

Toelatingsvoorwaarden

Onderwijstaal

Heb je een vraag?

Specialiseer je in bedrijfsmanagement via afstandsonderwijs

Accountancy-fiscaliteit

Een boekhouder een saaie papiervreter? Ik dacht het niet! We leiden je op tot een all-round financieel adviseur met prima vakkennis en top communicatieve en digitale skills.

Eventmanagement

Een eventmanager is een echte allrounder. Hij/zij begrijpt het hele evenement, kent alle aspecten van de organisatie. Dus krijg je in deze opleiding met al die onderdelen te maken.

Immobiliën en verzekeringen

De vastgoedsector heeft nood aan bekwame, goed geschoolde bemiddelaars. De combinatie van immobiliën en verzekeringen, gekoppeld aan je commerciële training, maken van jou een waardevolle medewerker in de immobiliënsector.

Marketing

Op zoek naar een sterke commerciële allround opleiding waar je zelf je eigen accenten legt? Dan is marketing beslist jouw ding ! Als goeie marketeer denk je in de eerste plaats aan de klant.

Rechtspraktijk

Wie kiest voor een opleiding rechtspraktijk, kiest voor een carrière in de juridische wereld. In een maatschappij die altijd maar complexer is, worden wetgeving, recht en rechtspraak steeds belangrijker, zowel op lokaal, regionaal, nationaal als op Europees vlak. 

Sport- en cultuurmanagement

Droom je van een job in de muziek-, film-, theater-, festival- of danssector? Of heb je eerder een passie voor sport? Of misschien wel voor allebei? Misschien wil je wel het cultuurbeleid in jouw stad of gemeente mee helpen uitvoeren? Ben jij iemand die de eigenheid van de cultuursector niet alleen kent, maar ook aanvoelt?

Supply Chain Management

De afstudeerrichting Supply Chain Management leidt je op tot een moderne manager die de multinationale netwerksamenleving kent en er graag een prominente rol in speelt. Je hebt interesse in de interne en externe logistieke ketting van nationale en multinationale bedrijven.

kwaliteit

VIVES staat garant voor de kwaliteit van deze opleiding. We doen dit op basis van het VIVES-referentiekader en het onderwijsbeleidsplan.