studenten

banaba in het International Management

Banaba in het international management aan VIVES Zuid

De eenjarige banaba richt zich op ondernemende studenten met een internationale mindset, die de ins en outs van het bedrijfsleven willen kennen.

Waar kan ik dit volgen?
banaba in het International Management volgen
studenten

Er wordt een helikopterview gegeven over het bedrijfsleven, gekoppeld aan een internationale context. Door de contacten met buitenlandse docenten en studenten zijn er enkele modules in het Engels. De bachelor-na-bachelor richt zich zowel naar de dynamische entrepreneur als naar de meer administratief ondersteunende functies en managers. Het is dus een integraal internationaal programma dat alle terreinen van het bedrijfsleven dekt.

De banaba in het International Management kun je op twee manieren behalen: via het standaardprogramma, waarvan de lessen deels in het Engels en deels in het Nederlands worden gegeven, en via het volledig Engelstalige programma, dat zich vooral richt op internationale studenten. Vlamingen raden we het Engels-Nederlands-talige programma aan, vermits Vlamingen vaak al een ruime voorkennis hebben in bepaalde topics (bv. Office Skills), waardoor we voor hen op maat deze modules uitwerken in het Nederlands.

Let op: er worden maar 25 studenten toegelaten in dit programma. Neem contact op met de coördinator Valérie Rits voor een intakegesprek.

International management studeren

Je studie in een oogopslag

Opleidingstype

Studiewijze

Aantal studiepunten

Waar kan ik dit volgen?

Startmomenten

Toelatingsvoorwaarden

ECTS-fiches

Onderwijstaal

Heb je een vraag?

Kies jouw opleiding

International Management (Engelstalig)

In VIVES Kortrijk kun je terecht voor een volledig Engelstalige studie international management. De opleiding staat open voor studenten die al minstens een bachelordiploma hebben en een taalniveau in het Engels van minimaal B2 bezitten. Wie het programma ook deels in het Nederlands wil volgen, kan terecht in het Nederlands- en Engelstalige traject.

International Management (Nederlands- en Engelstalig)

Behaal in één jaar dit diploma bachelor-na-bachelor International Management en verover de wereld! Heb je een bachelordiploma op zak, ben je ondernemend van geest met een internationale mindset, dan is deze opleiding vast iets voor je. We bieden je een mix aan theoretische en praktische vorming die je professionele vaardigheden bijbrengt, nodig in bedrijven die internationaal opereren.

drie personen overleggen aan twee laptops over de startinformatie en info rond 'Wat kost studeren?'

Hoeveel kost je studie?

Studeren kost geld. Studiegeld, cursussen en handboeken, noem maar op. Je studiegeld is het bedrag dat je bij inschrijving in het hoger onderwijs betaalt. Die kostprijs is vastgelegd en is voor elke hogeschool en universiteit in Vlaanderen dezelfde.

meer info >

Starten met je studie

Ongetwijfeld zit je met veel vragen. Selecteer hieronder de opleiding die je bij ons gaat studeren en wellicht vind je op de meeste vragen een antwoord.

meer info >

kwaliteit

VIVES staat garant voor de kwaliteit van deze opleiding. We doen dit op basis van het VIVES-referentiekader en het onderwijsbeleidsplan.