Global Hub in Brugge: Pieter Boussemaere over elektrische wagens

Pieter Boussemaere – auteur van o.a. Tien klimaatacties die werken – houdt op dinsdag 12 maart tussen 12 en 13 uur in de bibliotheek  een voordracht over elektrische wagens. Een brandend actueel thema.

Elektrische wagens. Vandaag nog een curiositeit in het straatbeeld. Maar binnenkort heeft iedereen er eentje. Of toch niet? Zijn ze wel zo ecologisch? Zijn ze (al) betaalbaar? Hoe ver kun je er mee rijden? En wat met onze elektriciteitsbevoorrading als iedereen elektrisch rijdt? Of zullen we ons binnenkort laten rijden? Antwoorden op deze en andere vragen krijg je in deze voordracht (Iedereen elektrisch).

Deze voordracht kadert in de Global Hub. Deze laagdrempelige, interactieve en VIVES-brede sessies vinden telkens plaats in de campusbibliotheek van VIVES Brugge Xaverianenstraat (Lokaal D214), tussen 12 en 13 uur. De Global Hub is een platform voor studenten en docenten die over hun (internationale) ervaringen willen spreken, een plaats van expertise en ontmoeting, een concept dat een forum wil bieden aan activiteiten met een (brede) internationale, culturele, interculturele en diversiteitsgrondslag.

Iedereen (student, docent, personeel, externen) is welkom! Bij wijze van uitzondering mag iedereen die een sessie bijwoont zijn of haar lunchpakket naar de bibliotheek meenemen. Gratis drankjes zijn ook verkrijgbaar.

Deel dit via