Global Hub-sessie Brugge: Pieter Boussemaere over elektrisch vervoer van vroeger en nu

Elektrische wagens. Vandaag nog een curiositeit in het straatbeeld. Maar binnenkort heeft iedereen er eentje. Of toch niet? Zijn ze wel zo ecologisch? Zijn ze (al) betaalbaar? Hoe ver kun je er mee rijden? En wat met onze elektriciteitsbevoorrading als iedereen elektrisch rijdt? Of zullen we ons binnenkort laten rijden? Antwoorden op deze en andere vragen krijg je in deze voordracht. Iedereen elektrisch.

De Global Hub is een laagdrempelig, interactief en VIVES-breed concept dat een forum wil bieden aan activiteiten met een (brede) internationale, culturele, interculturele en diversiteits-grondslag. Iedereen is welkom: studenten, docenten, personeelsleden, externen, enz.

In de campusbibliotheek van VIVES Brugge Xaverianenstraat vinden regelmatig Global Hub-sessies plaats. De Global Hub is een platform voor studenten en docenten die over hun (internationale) ervaringen willen spreken, een plaats van expertise en ontmoeting. Tussen 12 en 14 uur is D214 gereserveerd voor deze sessies. Iedereen (student, docent, personeel, externen) is welkom!

Bij wijze van uitzondering mag iedereen die een sessie bijwoont zijn of haar lunchpakket naar de bibliotheek meenemen.

Deel dit via