Infoavond: hoe bescherm ik mijn kind tegen lawaai?

gezondheidszorg

De opleiding audiologie van VIVES Brugge Xaverianenstraat organiseert een infomoment over lawaai, de gevolgen van lawaaischade en het gebruik van gehoorbescherming bij jonge kinderen.

Kinderen zijn zich niet bewust van de mogelijke gevolgen van lawaai. Toch worden ook zij regelmatig blootgesteld aan lawaaierige situaties; denken we maar aan de kermis, carnaval, vuurwerk, het kijken naar een (luide) film of het luisteren naar muziek via een draagbaar audio-systeem...  Al deze situaties kunnen voor onherstelbare schade aan de oren van je kind zorgen.  Als ouder dienen we deze gevaren te herkennen en tevens de oren van onze kinderen te beschermen.  'Kleine' oren zijn namelijk gevoeliger dan die van volwassenen en kunnen minder lawaai verdragen. 

Daarom organiseren we een info-avond waarbij we ouders informeren over de risico's van lawaai en nuttige tips geven over het beschermen van de oren. De infoavond is bedoeld voor de ouders van jonge kinderen, maar iedereen is welkom.  De sessie is gratis en start om 19u30. Je zal ook kunnen genieten van een hapje en een drankje.

De avond is gratis, maar vooraf aanmelden is verplicht tot en met dinsdag 28 mei 2019.

Aanmelden is niet meer mogelijk.

De uiterste datum om je aan te melden is voorbij.
Deel dit via