• bank.png

Febelfin Academy

Officieel examen kredietbemiddeling i.s.m. Febelin aan VIVES Zuid

Auto’s, motoren, meubelen, computerspullen, reizen en huizen, ze worden steeds vaker verkocht op afbetaling of via fiancieringshuur, leasing of lening op afbetaling. Iedereen die als verkoper of adviseur in contact komt met kredietcontracten, moet in België beschikken over het officiële getuigschrift kredietbemiddeling.

Dat getuigschrift wordt uitgereikt door de FSMA, de Belgische toezichthouder voor financiële diensten en markten, en het examen dat je moet afleggen om het te behalen wordt georganiseerd door Febelfin Academy. VIVES Kortrijk is officieel erkend als extern examencentrum. Bovendien is VIVES de enige hogeschool in West-Vlaanderen met rechtstreekse toegang tot het digitale platform van Febelfin Academy, inclusief de drie officiële cursussen. Je hoeft dus niet naar Brussel om het examen af te leggen: het kan gewoon in Kortrijk.

Je kunt bij VIVES terecht om het examen af te leggen, maar ook voor het zelfstudietraject inclusief de officiële syllabi van Febelfin en zelfs voor een dagopleiding die je volledig voorbereidt voor het afleggen van het examen.

Deel dit via