Digitale infodag

Interesse om bij ons te komen studeren? Dan is er geen betere manier om je te informeren dan tijdens de digitale infodagen van VIVES op zaterdag 6 maart 2021 en zondag 7 maart 2021. 

Tijdens de digitale infodagen heb je de kans om je toekomstige campus virtueel te bezoeken, om een online kijkje te nemen op die plaatsen die elk van onze campussen zo bijzonder maken. Je komt alles te weten over de studies die jij kan volgen bij VIVES. Van alle verschillende opleidingen vind je docenten en studenten die al je vragen beantwoorden en informatie geven over de opleiding. Uiteraard kun je tijdens de digitale infodagen ook terecht voor studiebegeleiding, studiekeuze-info en informatie over financiering, op kot gaan, examens en vrijstellingen ... 

De infodag is altijd toegankelijk en op 6 en 7 maart 2021 kan je er ook nog eens al je vragen rechtstreeks afvuren op onze docenten, studenten en studie- en trajectbegeleiders.

Bekijk de digitale infodag

Digitaal infomoment voor afstandsonderwijs

Interesse om bij ons een bacheloropleiding op afstand te volgen? Dan is er geen betere manier om je te informeren dan tijdens onze infomomenten.

Deel dit via