VIVES wint Slimste Campus van Kortrijk

Frank Devos
378636-KSS-Slimste-Campus-liggend-2020-2021-66ee6c-original-1612530493.png

... Dat hopen we op dinsdag 9 maart 2021 te kunnen aankondigen! Studenten hebben niet alleen thuis les, ze missen ook met hun vrienden een pintje drinken op café en uitpakken met hun ferme toogweetjes. Om aan dat gemist min of meer tegemoet te komen organiseert Kortrijk Studentenstad een heuse strijd tussen 4 verschillende campussen in Kortrijk. Dit is de Slimste Campus van Kortrijk.

Tijdens twee voorrondes nemen de vier campussen het tegen elkaar op in online quiz. De deelnemers zijn VIVES, UGent, Howest en KULAK. De winnaars van elk van die voorrondes leggen elkaar uiteindelijk het vuur aan de schenen in een ultieme finale. Onze eigenste VIVES Campus Kortrijk zit op dinsdag 23 februari 2021 aan de knoppen tegenover UGent Campus Kortrijk in een ongetwijfeld spannende online quiz. Kennis is niet het enige dat van belang is, maar een dosis inschattingsvermogen kan je ook een pak punten opleveren. 

Kortrijk Studentenstad verzorgt elk jaar heel wat evenementen zoals de Midnight Swim, Students on Ice en Student Welcome. Die activiteiten konden dit jaar door corona niet doorgaan, maar dat wil niet zeggen dat de organisatie bij de pakken blijft zitten. Zo werden de studenten al aangespoord om een virtuele marathon te lopen en konden ze vorig semester deelnemen aan online studentenquizzen. Het is niet hetzelfde als een gewone quiz of een feestje en dat is ook niet de bedoeling. Het is gewoon eens iets anders.

Zin om de VIVES trots op je schouders te dragen? Meld je dan nu aan voor de voorronde van De Slimste Campus van Kortrijk via dit formulier.

Deel dit via