Design Your Future: de podcast over verder studeren in het hoger onderwijs

In Design Your Future, de podcast van Hogeschool VIVES, vertellen studenten en docenten over alles wat komt kijken bij studeren in het hoger onderwijs: hoe maak je de juiste studiekeuze? Ga je op kot of niet? Hoe werkt leerkrediet? Kan ik tijdens mijn studie naar het buitenland? En vooral: hoeveel kost studeren in het hoger onderwijs eigenlijk? Je ontdekt het in deze podcast, speciaal voor leerlingen uit het zesde jaar van het secundair onderwijs - en hun ouders.

Beluisterbare tips voor studiekeuze

De eerste aflevering van Design Your Future gaat over het kiezen van de juiste studie in het hoger onderwijs. Het kiezen van een studie doe je niet zomaar, want wat je kiest zal bepalend zijn voor een belangrijk stuk van je leven. Een studie kiezen doe je dus best weloverwogen. Neem de nodige tijd, zodat je een studiekeuze maakt waar je echt tevreden over bent. Beluister de aflevering hier:

Je kunt meer afleveringen van Design Your Future beluisteren via Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts of je favoriete podcast-app. Abonneer je, zodat je nooit een aflevering hoeft te missen wanneer er een nieuwe uitkomt.

Luister in Spotify    Luister in Apple Podcasts    Luister in Google Podcasts