• bankkrediet.png
Febelfin Academy

Dagopleiding en examen certificaat kredietbemiddeling

Dagopleiding en examen ceritificaat kredietbemiddeling i.s.m. Febelfin Academy aan VIVES Zuid

Iedereen die als verkoper of als bemiddelaar in contact komt met kredietovereenkomsten, ook als die enkel dienen om een product te kunnen aankopen, heeft het officiële certificaat kredietbemiddeling nodig. Om dit certificaat te behalen bestaat het verplichte examen door FSMA. VIVES is erkend als extern examencentrum voor het afleggen van dit examen.

Wie, ter voorbereiding van het afleggen een dagopleiding wil volgen, kan dat aan VIVES Kortrijk voor voor 240 euro, inclusief lunch. Je kunt dan een keuze maken uit de onderstaande data met dagopleidingen die plaatsvinden in Kortrijk.

Na inschrijving krijg je toegang tot het officiële platform van Febelfin Academy met de drie officiële cursussen en je kunt de onbeperkt oefenen op het oefenplatform. Op de dag van het examen volg je een opleiding van 9u-12u en 13-16u. Aansluitend leg je het examen af om 16u30.

Inschrijven

Dagopleiding, inclusief lunch, met toegang tot het examen en gebruik van het officiële oefenplatform Febelfin Academy en syllabi van alle modules: 240 euro (vrijgesteld van btw), te betalen via overschrijving. Factuur wordt opgestuurd. Specifieke toegangsmail wordt na betaling verstuurd met toegang oefenplatform Febelfin Academy en syllabi.

Herexamen is mogelijk, mits opnieuw te betalen van 45 euro, min 15 dagen later.

Data

2019
ma 4 november 
di 12 november
ma 18 november
ma 2 december

2020
di 7  januari
ma13 januari
do 23 januari
ma 10 februari

Het dagopleiding vindt plaats in het gebouw van handelswetenschappen en bedrijfskunde van VIVES Kortrijk. Het examen vindt plaats in het gebouw The Cloud van het studiegebied handelswetenschappen en bedrijfskunde in lokaal 61.09 op de eerste verdieping. Dit lokaal is bereikbaar via de hoofdingang van het centrale VIVES gebouw aan de Doorniksesteenweg 145 in Kortrijk.

Op maat

Wil je in groep (drie personen of meer) de dagopleiding van het officiële certificaat kredietbemiddeling volgen en het examen afleggen op een andere datum? Neem contact met ons op en vanaf drie deelnemers organiseren wij een dagopleiding op de datum van jouw wens, mits beschikbaarheid. Het is ook mogelijk om de dagopleiding ter plaatse in jouw bedrijf of organisatie te organiseren. Wij vertellen je graag meer over alle mogelijkheden.

febelfin.jpg
Deel dit via

2019                        

ma 4 november
di 12 november
ma 18 november
ma 2 december

2020

di 7  januari
ma 13 januari
do 23 januari
ma 10 februari

steeds van 9-16u, gevolgd door het examen om 16u30

240 euro, incl. syllabi, lunch en examen
Heb je vragen?Ik help je graag verder!Valérie Ritsmail mij