• Campus Tielt Restaurant
  • Campus Tielt Werkruimte
  • CAMP_Tielt_4_0.jpg
  • campustieltoverview.png

Studentenstad Tielt

Waarom zou je naar Tielt trekken om te studeren, zou je je kunnen afvragen. Dan denk je in de eerste plaats wellicht aan de opleiding die je er zou volgen en die goeie school. Tielt heeft van oudsher een ‘normaalschool’ gehad die een reputatie heeft om ‘u’ tegen te zeggen, maar Tielt heeft als stad zelf ook wel iets te bieden. Overdag kun je er in het centrum alles vinden wat de moderne student nodig heeft: een leuke broek, een nieuwe ‘look’, een broodje gezond ... In de Kortrijkstraat vind je zowel de trendy designwinkels als de vertrouwde merken.

Voor de kleine en de grote honger zit je in het centrum ook safe. Tielt heeft een uitgebreid aanbod van bistro’s en restaurants voor culinaire hoogstandjes, maar je kunt er ook terecht voor de snelle hap a.k.a. de economische pak frieten. Wil je echter je eigen editie van ‘Komen eten’ organiseren met je vrienden op kot? Dat kan ook natuurlijk. Het hoe niet altijd mama’s keuken te zijn, alhoewel die wel erg lekker is natuurlijk.

En dan is het tijd om de avond zinvol door te brengen. Oké, dat kan met studeerwerk, maar de boog hoe niet altijd gespannen te staan en je moet toch ook een beetje weten wat er zich in de we- reld rondom jou afspeelt. In Tielt kan je een voorstelling in Theater Malpertuis meepikken of je kan je uitleven op een leuk feestje in de Europahal. Of ga je lie- ver een rustig cafeetje op de Markt of in de Bruggestraat opzoeken? In Piece unique zou je trouwens Normalia, de Tieltse studentenclub, kunnen tre en. Bij wat zij doen, hoeven we geen tekening te maken. Ut vivat crescat et floreat!

Bacheloropleidingen

There are currently no international programmes at this campus.

Nieuws

Geen nieuws gevonden Meer nieuws

Agenda

Geen activiteiten gevonden Meer activiteiten