Cultuur

Tijdens je studententijd hoeft je agenda nooit blanco te zijn. Er zijn natuurlijk je schoolse verplichtingen en de vele feestjes en andere sociale evenementen – maar dat is nog niet alles. Voor een mooie mix van ontspanning én verrijking pik je een fijne portie cultuur mee. Als VIVES-student krijg je heel wat mogelijkheden om dat voor een voordelige prijs te doen.

De Grote Post organiseert regelmatig programma’s en activiteiten voor jongeren. Neem alvast een kijkje op de website: www.degrotepost.be. Via het Avondcircuit betalen studenten die in groep komen slechts € 6 voor een voorstelling. Je leest er hier alles over: www.degrotepost.be/uw_bezoek. Via STUVO krijg je, via een vooraf aangevraagde subsidie, nog eens € 4,50 euro van terug!

Neem zeker eens een kijkje in het cultureel aanbod via www.uitinoostende.be!

Ook de dienst Studentenvoorzieningen (Stuvo) van VIVES staat in voor heel wat cultureel moois. Bezoek hun online kalender Stuvoloods.be om op de hoogte te blijven van alle activiteiten.

Studentenactiviteiten

Blijf je toch nog een klein beetje op je honger zitten, en wil je zelf eens iets organiseren voor je medestudenten? Onder een aantal voorwaarden krijg je logistieke en financiële steun voor je initiatief. Op Stuvoloods.be lees je meer en kun je een aanvraag indienen.