Onderweg

Onze campus is gemakkelijk bereikbaar, zowel met het openbaar vervoer als met de auto. VIVES wil zorg dragen voor het milieu en moedigt zowel studenten, personeel als bezoekers aan om zoveel mogelijk gebruik te maken van het openbaar vervoer.

Met het openbaar vervoer

Campus Oostende VLOC is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer. Dagelijks zijn er meerdere treinverbindingen tussen het binnenland en Oostende die aansluiten op tramverbindingen, met telkens een halte aan de campus. De Campus VLOC is bereikbaar met de bussen van De Lijn vanaf het station van Oostende. Dat is overigens de enige campus van heel ons land waar je je privévliegtuig kunt parkeren voor de deur.

Je koopt op de campus VLOC in Oostende een 10-rittenkaart aan 6 euro in plaats van 10 euro, een cadeautje van Stuvo.  

Studentenfietsen

Op campus Oostende VLOC zien we je graag met de fiets komen. Geen eigen fiets? In het Oostendse fietsatelier kan je aan een heel voordelig tarief van € 30 per jaar een fiets huren. Deze goedkope en snelle oplossing voor al je verplaatsingen is bovendien ook milieuvriendelijk en veilig. Je kan je fiets huren via www.fietsenwerk.be of ga langs in het Oostends Fietsenatelier (Torhoutsesteenweg 291, 8400 Oostende, +32 59 561085)

Met de auto

Uiteraard zien we je het liefst te voet, met de fiets of met het openbaar vervoer naar de campus komen. Kom je toch met de auto, dan kun je in de buurt gemakkelijk parkeren. We moedigen studenten die wonen in de buurt van onze campussen ten stelligste aan om op een andere manier naar onze hogeschool te komen dan met de auto.

Ligging

kaartje-vloc.png