Onderweg

Onze campus is gemakkelijk bereikbaar, zowel met het openbaar vervoer als met de auto. VIVES wil zorg dragen voor het milieu en moedigt zowel studenten, personeel als bezoekers aan om zoveel mogelijk gebruik te maken van het openbaar vervoer.

Met het openbaar vervoer

Campus Torhout is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer. Met de trein ligt de campus op vijf minuten wandelafstand van het station. Je kunt ook de volgende buslijnen gebruiken:

66 Brugge - Torhout - Kortrijk
22 Zwevezele - Ardooie - Roeselare
32 Lichtervelde - Diksmuide - Veurne
40 Torhout - Kortemark - Ieper
64 Diksmuide - Torhout - Aartrijke
74 Brugge - Torhout - Lichtervelde - Roeselare
51 Oostende - Gistel - Eernegem - Torhout
56 Belbus Kortemark - Koekelare - Ichtegem - Torhout
78 Belbus Lichtervelde
79 Belbus Zedelgem - Torhout - Oostkamp

Studentenfietsen

Op campus Torhout zien we je graag met de fiets komen. Geen eigen fiets? Je kunt er goedkoop één van ons gebruiken. Check Stuvoloods.be voor de details.

Met de auto

Uiteraard zien we je het liefst te voet, met de fiets of met het openbaar vervoer naar de campus komen. Kom je toch met de auto, dan kun je het gemakkelijkst parkeren bij het zwembad van Torhout, op 150 meter ingang van de campus. Parkeren is gratis. Hou er rekening mee: parkeerplaatsen zijn beperkt en nooit gegarandeerd. We moedigen studenten die wonen in de buurt van onze campussen ten stelligste aan om op een andere manier naar onze hogeschool te komen dan met de auto.

Ligging

Ligging Torhout