Cultuur

Tijdens je studententijd hoeft je agenda nooit blanco te zijn. Er zijn natuurlijk je schoolse verplichtingen en de vele feestjes en andere sociale evenementen – maar dat is nog niet alles. Voor een mooie mix van ontspanning én verrijking pik je een fijne portie cultuur mee. Als VIVES-student krijg je heel wat mogelijkheden om dat voor een voordelige prijsje te doen.

Helemaal voor niks krijg je de European Youth Card, goed voor tal kortingen bij culturele activiteiten in binnen- en buitenland. Ook de dienst Studentenvoorzieningen (Stuvo) van VIVES staat in voor heel wat cultureel moois. Bezoek hun online kalender www.stuvoloods.be om op de hoogte te blijven van alle activiteiten!

Studenteninitiatieven

Studenten die een fijn idee hebben en dat graag ook in de praktijk willen omzetten kunnen dat voorleggen aan Stuvo. Leuke sportieve en culturele initiatieven worden er aangemoedigd met een sponsorend bedrag.  Dit kan oplopen tot de helft van de kostprijs, met een maximum van € 50,00 per persoon.  Alle details (en het formulier om een tussenkomst aan te vragen) kun je op Stuvoloods.be terugvinden.