Aan tafel

Wie op onze campus in Kortrijk studeert, heeft veel keuze voor de grote én de kleine honger. Van een lekkere lunch in het studentenrestaurant The Cube tot belegde broodjes, wraps en meeneempizza en -pasta in onze pizza- en pastabar, en van een Starbucks-koffie tussendoor tot een volledige maaltijd met tafelbediening in Bistro 't Forum.

Studentenrestaurant The Cube

Campus Kortrijk heeft een eigen studentenrestaurant in The Cube. Daar kun je elke dag terecht voor een dagschotel en diverse lekkere alternatieven: koude schotels, vegetarische maaltijden, pastaschotels, belegde broodjes, wraps, snacks, koffie to go en een boel ander lekkers.

Je vindt het studentenrestaurant op de eerste verdieping van The Cube, het grote, kubusvormige gebouw van glas op de hoek van de Doorniksesteenweg en de Erasmuslaan, naast de gebouwen van het studiegebied industriële wetenschappen en technologie. Je kunt The Cube ook bereiken via de witte brug die de link maakt met de gebouwen van dit studiegebied.

Bekijk het weekmenu van studentenrestaurant The Cube

DELI

Je vindt broodjesbar DELI in de centrale hal van de gebouwen van het studiegebied handelswetenschappen en bedrijfskunde. Hier vind je dagelijks vers belegde broodjes, worstenbroodjes, koffiekoeken, wraps, versgebakken wafels, soep, slaatjes, muffins, koffie en thee to go, en alles aan studentvriendelijke prijzen. Sta je niet graag in de rij, bestel dan je broodje 's ochtends bij aankomst, zodat je het later op de dag op kunt halen.

The Foodies

Dit horecapunt is gevestigd in het gebouw van het studiegebied onderwijs op de campus. Je kunt er dagelijks terecht voor een gevarieerd aanbod aan gezonde voeding: een yoghurtbar, soep met toppings, diverse slaatjes, belegde broodjes … The Foodies is de place-to-be op onze campus voor een gezonde snack voor die onverwachte trek.

Bekijk het menu van The Foodies

Storia Di

In het hoofdgebouw van 't Forum vind je een knus hoekje waar je elke dag het beste uit de Italiaanse keuken kunt afhalen: pizza's, pasta's, lasagnes, wraps en verse slaatjes. Je kunt bij Storia Di ook terecht voor belegde broodjes, warme worstenbroodjes en overheerlijke desserts.

Bekijk het menu van Storia Di

Bistro 't Forum

In dit restaurant met bediening aan tafel kun je gezellig tafelen met uitzicht op de campus. Bij mooi weer kun je er ook terecht op het buitenterras. Op de kaart staan warme gerechten, frisse en gezonde slaatjes, pasta's en dagschotels. Je kunt er ook terecht voor een rustige babbel met een koffie of een drankje. Koffie, thee en cappucino om mee te nemen kun je hier ook krijgen.

Bekijk de dagschotel van Bistro ’t Forum

Starbucks

In 't Forum kun je terecht bij Starbucks on the Go, waar je verschillende koffiesoorten, thee en chocoladedranken kunt krijgen en personaliseren met vanillesiroop, espressoshots …

Tussendoortjes

Op een aantal plekken op onze campus kun je terecht bij snackbars waar je versbelegde broodjes, wraps, donuts, muffins en warme wafels kunt krijgen. Je kunt er ook terecht voor warme en koude dranken, fruit en kleine tussendoortjes.

Kookcursussen

Op de campus Kortrijk komen we langs met een spectaculaire kookdemo. Nuttige tips om snel, goedkoop, lekker en toch gezond je eigen potje te koken.

Je eigen evenement op onze campus?

Plan je een evenement op onze campus, dan kun je hiervoor altijd terecht bij onze vaste cateraar Sodexo. In de cateringfolder krijg je een volledig overzicht van alle mogelijkheden.