• bruggestation4.png
  • bruggestation2.png
  • bruggestationles.png
  • bruggestation1.png

VIVES Brugge Station

De Brugse technologiecampus van VIVES bevindt zich op een boogscheut van het station. De opleidingen die je er kunt volgen, kunnen beschikken over de modernste, hoogtechnologische voorzieningen in het hogeschoollandschap in Vlaanderen. Maar dat niet alleen: omdat de technologiecampus vlakbij het station ligt, studeer je ook in het hart van Brugge, een studentenstad met eeuwenoude tradities, gezellige buurten en hypermoderne faciliteiten. 

Op de campus in Brugge hangt er een ongedwongen, persoonlijke sfeer. De docenten zijn gemakkelijk aanspreekbaar en je trekt eropuit met studenten uit andere studierichtingen. Op die manier leer je het leven vanuit vele invalshoeken bekijken. Persoonlijk onderwijs is een van de troeven van de campus in Brugge: de groepen zijn klein en docenten maken er een punt van om te werken en te leven tussen de studenten. Als student kun je ook altijd rekenen op advies en begeleiding, op remediëring van problemen of op heroriëntering. 

De technologiecampus van VIVES is ingebed in de gebouwen van de KU Leuven in Brugge. Op die manier kom je ook, dag in, dag uit, in contact met studenten van de universiteit. 

Bacheloropleidingen

Verder studeren

Je favoriete opleiding nog niet gevonden?Gebruik onze opleidingswijzer

Studiegebied industriële wetenschappen en technologie
Spoorwegstraat 12
8200 Brugge
+32  50 40 59 00
[email protected]

Algemene diensten VIVES Brugge-Oostende
Xaverianenstraat 10
8200 Brugge
+32 50 30 51 00
[email protected]