Onderweg

Onze campus is gemakkelijk bereikbaar, zowel met het openbaar vervoer, met de fiets als met de auto. VIVES wil zorg dragen voor het milieu en moedigt zowel studenten, personeel als bezoekers aan om zoveel mogelijk gebruik te maken van het openbaar vervoer.

Met het openbaar vervoer

De campus Brugge Station is zeer gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. De campus ligt immers op 100 m van het station van Brugge (uitgang Sint-Michiels).

Met de fiets of bromfiets

Er is een ruime, overdekte stalling achter het gebouw.

Met de auto

Uiteraard zien we je het liefst te voet, met de fiets of met het openbaar vervoer naar de campus komen. Bij VIVES Brugge Station is er geen parking voor studenten. Daarom volgende tips:

  • de Spoorwegstraat ligt in een blauwe zone, met een parkeerschijf kun je er 4 uur parkeren, de plaats is er echter meestal beperkt;
  • er is voldoende parkeerruimte in de openbare parkings aan de voor- of aan de achterkant van het station. Bij Interparking kunnen studenten een abonnement van onbepaalde duur aanvragen voor €20 per maand. Formulieren hiervoor zijn te verkrijgen op onze campus bij het onthaal. De ingevulde aanvragen kunnen ingediend worden bij de controleur van de parking aan de uitritten. Er wordt een overeenkomst aangemaakt van onbepaalde duur. Deze is opzegbaar met minstens 1 maand vooropzeg;
  • in de Magdalenastraat is er een gratis randparking waar je de mogelijkheid hebt om een fietskluis te huren.

Ben je een bezoeker van de campus, vraag dan bij het maken van je afspraak een parkeercode aan. Hiermee kun je gratis parkeren op de bezoekersparking van de campus tijdens de duur van je bezoek.

Voor meer informatie over parkeren in Brugge verwijzen we je graag door naar www.brugge.be/parkeren.

planbruggestation.jpg