Breng een bezoek aan onze hogeschool

Langskomen voor een bezoek? Dat kan in augustus en september zonder reservatie op elk van onze campussen doordeweeks om 10u en 14u en elke zaterdagvoormiddag om 10u. Wij laten je maar wat graag onze hogeschool zien, en uiteraard kun je tijdens je bezoek terecht voor alle info over verder studeren aan Hogeschool VIVES. Uiteraard kun je ook meteen inschrijven als je dat wil. 

Wanneer?

Je kunt terecht voor een geleid bezoek aan onze campussen van 17 augustus tot en met 19 september 2020, doordeweeks om 10u en 14u en op zaterdag om 10u. Reserveren is niet nodig. We leiden je rond en beantwoorden graag al je vragen over studeren aan VIVES, het academiejaar en de opleiding waar je geïnteresseerd in bent. Wie dat wil, kan na afloop ook meteen inschrijven.

Heb je specifieke vragen (bv. over ondersteuning en begeleiding bij studeren, de combinatie van studeren met een job, mantelzorg of topsport, etc.), maak dan voor de dag van je bezoek een afspraak met de studie- en trajectbegeleider van de studie die jij bij ons wil studeren.

Geïnteresseerden in afstandsonderwijs nemen best eerst contact met ons op via [email protected]. Wie weet kunnen we je ook telefonisch of via een online afspraak wegwijs maken en hoef je op deze manier geen verplaatsing naar onze campus te maken.

Praktisch

We ontmoeten je graag aan het onthaal in het hoofdgebouw van onze campus om 10u of 14u (op zaterdag alleen om 10u). We leiden je rond in groepen van maximaal tien personen. We zullen je vragen om voor de start van de rondleiding de handen te wassen. We vragen dat iedere bezoeker ouder dan twaalf jaar een eigen mondmasker meebrengt en draagt tijdens de volledige duur van het bezoek. Gelieve tijdens het bezoek ten alle tijde anderhalve meter afstand te houden tussen jezelf en andere mensen die niet tot je eigen gezelschap horen.

Alleen inschrijven?

Wil je alleen maar komen inschrijven? Een inschrijving kun je volledig online doen of je kunt gewoon naar onze campussen komen tijdens de openingsuren van de dienst Studentenzaken. Het volgend van een rondleiding is niet noodzakelijk, onze medewerkers wijzen je graag meteen de weg naar waar je kunt inschrijven. Geld meebrengen is niet nodig, je ontvangt een factuur achteraf. Breng wel je identiteitskaart mee.