Blokkot

VIVES Kortrijk en VIVES Brugge Xaverianenstraat zetten tijdens de kerstvakantie, de paasvakantie en de blokperiodes van mei en juni en van augustus en september hun deuren open voor studenten die een ontspannende omgeving zoeken om samen te studeren.

Blokkot geeft studenten de gelegenheid om de examens in ideale omstandigheden voor te bereiden: in alle rust en stilte, samen met medestudenten, in een omgeving die optimaal is ingericht om te kunnen studeren, met veel stopcontacten, gratis snelle wifi en ontspanningsruimtes voor wie even een pauze neemt.

Blokperiode kerstvakantie

Tijdens de blokperiode van de eerste zittijd kun je terecht voor Blokkot in VIVES Brugge Xaverianenstraat in de bibliotheek en het restaurant en in VIVES Kortrijk in 't Forum, de aula, de Hall en de Bistro. Blokkot is elke dag van 8u30 tot 19u geopend van zaterdag 21 december 2019 tot en met zondag 5 januari 2020, met uitzondering van:

  • 24 december 2019: tot 16u
  • 25 december 2019: gesloten
  • 31 december 2019: tot 16u
  • 1 januari 2020: gesloten

Op alle andere dagen in de kerstvakantie is Blokkot gewoon geopend van 8u30 tot 19u, ook op zaterdag en zondag.  

Blokkot is zowel toegankelijk voor studenten van VIVES als voor studenten van andere hogescholen en universiteiten. Reserveren is niet nodig.