New Kids on the Blockchain

New Kids on the Blockchain is een unieke sessie voor studenten over de implementatie en het management van blockchain in de praktijk. Gangmakers in deze branche komen vaak uit het buitenland. Georgië is een van de landen waar de overheid blockchain toepast en het eerste land dat het kadaster via blockchain regelt. 

Papuna Ugrekhelidze, Voorzitter van het Georgian National Agency of Public Registry (NAPR), ministerie van Justitie, zal een keynote geven over het management en de implementatie van blockchain in de praktijk en de gevolgen hiervan. Vanuit zijn functie is hij verantwoordelijk voor het implementatieproces van de blockchaintechnologie voor Georgische overheidsdiensten.

Het is de eerste keer dat wij in België kennis maken met dit praktijkvoorbeeld, al zijn er hier ook al een aantal bedrijven actief met blockchain bezig. Het gaat in deze keynote niet over de technologie en de softwareontwikkeling van blockchain.

Deze keynotesessie is gratis en wordt georganiseerd door Anwerp Management School en is uitsluitend voor studenten van Hogeschool VIVES, Howest, UGent, Kulak en Antwerp Management School.

Deel dit via