Agro- en biotechnologie proefbuisjes

agro- en biotechnologie
via afstandsonderwijs

Bachelor in de agro- en biotechnologie aan VIVES Zuid

Gepassioneerd door dieren, biologie, groen, landbouw of voeding? Kies dan een van onderstaande afstudeerrichtingen waarmee je een bachelor in de agro- en biotechnologie kunt behalen. 

Ook op campus
Ga voor een opleiding rond dieren, biologie, groen, landbouw of voeding
Agro- en biotechnologie sla

De opleiding agro- en biotechnologie zet in op de uitbouw van de toegepaste kennis van de studenten en door vaardigheden te ontwikkelen. Onderzoekend leren, actief leren, zelforganisatie en probleemoplossend denken zijn vaardigheden die je absoluut nodig hebt. De opleiding biedt zes duidelijke vormingstrajecten aan.

In elke afstudeerrichting volg je al vanaf de eerste opleidingsfase een eigen opleidingsweg. Ondersteund door een toegepaste wetenschappelijke bagage groei je al doende (stage, practica) door naar die specifieke beroepssector, waarin je je later graag wil uitleven.

Agro- en biotechnologie studeren

Je studie in een oogopslag

Studiegebied

Opleidingtype

Studiewijze

Studieroute

Aantal studiepunten

Startmomenten

Toelatingsvoorwaarden

ECTS-fiches

Onderwijstaal

Hoeveel kost je studie?

Studeren kost geld. Studiegeld, cursussen en handboeken, noem maar op. Je studiegeld is het bedrag dat je bij inschrijving in het hoger onderwijs betaalt. Die kostprijs is vastgelegd en is voor elke hogeschool en universiteit in Vlaanderen dezelfde.

Meer info

Starten met je studie

Ongetwijfeld zit je met veel vragen. Selecteer hieronder de opleiding die je bij ons gaat studeren en wellicht vind je op de meeste vragen een antwoord.

Meer info