Agro- en biotechnologie proefbuisjes

agro- en biotechnologie

Bachelor in de agro- en biotechnologie aan VIVES Zuid

Gepassioneerd door dieren, biologie, groen, landbouw, biotechnologie of voeding? Kies dan een van onderstaande afstudeerrichtingen waarmee je een bachelor in de agro- en biotechnologie kunt behalen.

Waar kan ik dit studeren?
Ook op afstand

Je kunt dit diploma ook van thuis uit behalen, vrij van tijd en ruimte.

Verdiep je in dieren, biologie, groen, landbouw of voeding
Agro-en biotechnologie laboratorium

De opleiding agro- en biotechnologie zet in op de uitbouw van de toegepaste kennis van de studenten, maar ook door jouw vaardigheden te ontwikkelen: onderzoekend leren, actief leren, zelforganisatie en probleemoplossend denken. De opleiding biedt zes duidelijke vormingstrajecten aan.

In elke afstudeerrichting volg je al vanaf de eerste opleidingsfase een eigen opleidingsweg. Ondersteund door een toegepaste wetenschappelijke bagage groei je al doende (stage, practica) door naar die specifieke beroepssector, waarin je je later graag wil uitleven. Benieuwd naar de onderwerpen die in deze opleiding aan bod komen? Test je kennis in de basisquiz en sluit af met een quiz die aansluit bij één van de afstudeerrichtingen.

Agro- en biotechnologie studeren

Je studie in een oogopslag

Studiegebied

Opleidingtype

Studiewijze

Studieroute

Aantal studiepunten

Waar kan ik dit studeren?

Startmomenten

Toelatingsvoorwaarden

Onderwijstaal

afstudeerrichtingen van de bachelor in de agro- en biotechnologie

Hoeveel kost je studie?

Studeren kost geld. Studiegeld, cursussen en handboeken, noem maar op. Je studiegeld is het bedrag dat je bij inschrijving in het hoger onderwijs betaalt. Die kostprijs is vastgelegd en is voor elke hogeschool en universiteit in Vlaanderen dezelfde.

Meer info

Starten met je studie

Ongetwijfeld zit je met veel vragen. Selecteer hieronder de opleiding die je bij ons gaat studeren en wellicht vind je op de meeste vragen een antwoord.

Meer info