Voorstelling Dikke Freddy – Behoud de begeerte

Dikke Freddy is op tournee. Op dinsdag 19 november 2019 om 19u is hij te gast in VIVES Kortrijk. De voorstelling vindt plaats in de aula van 't Forum en start om 19.00 uur.

Dakloze Frederik De Meester, alias Dikke Freddy, fulmineert en reclameert al meer dan twintig jaar over de wantoestanden die hem en zijn lotgenoten treffen in hun dagelijks geploeter. In doorgaans humoristische, maar vooral trefzekere brieven kaart hij armoede en ongelijkheid aan bij het OCMW, reisbureaus, de koning der Belgen, de burgemeester der Antwerpenaren en zowat alle ministeries, van Welzijn tot Tewerkstelling en van Volksgezondheid tot Huisvesting. Behoud de Begeerte stuurt hem nu op tournee om zijn mening en wederwaardigheden uit te dragen, en hem ten minste voor die tijd een dak boven het hoofd te bieden.

De pen van Dikke Freddy wordt vastgehouden door auteur Erik Vlaminck. Hij kent de wereld van Frederik De Meester uit een vorig leven als projectleider in de psychiatrie en de thuislozenzorg. Sporen daarvan zijn in al Vlamincks boeken en theaterwerk terug te vinden, maar de ‘Brieven van Dikke Freddy’ zijn wel het meest tastbare gevolg van een confrontatie met mensen die het in het leven niet op een presenteerblaadje kregen.

Na het invullen van onderstaand aanmeldingsformulier worden je gegevens verwerkt, waarna een uitnodiging tot betaling wordt opgestuurd naar het opgegeven facturatieadres. De aanmelding is pas definitief na betaling.

Aanmelden is niet meer mogelijk.

De uiterste datum om je aan te melden is voorbij.
Deel dit via