VIVES Ski- en snowboardtrip

Er zijn skivakanties, en er zijn SKIVAKANTIES. De ondertussen tamelijk legendarische VIVES Ski- en Snowboardtrip – dit academiejaar van 9 tot 18 februari 2018 - behoort gegarandeerd tot die laatste categorie. De reis is dan ook samengesteld door de wintersportspecialisten van SnowBite met ook nog eens de trouwe ondersteuning van Stuvo. Zo’n samenwerking kan alleen maar leiden tot een memorabele week met een opeenvolging van sportieve hoogstandjes en waanzinnige feestjes. En jij kunt mee!

Inschrijven

Wat je daarvoor moet doen is vrij eenvoudig: gewoon inschrijven en opdagen! OK, we geven toe: daarnaast moet je ook een financiële bijdrage leveren, maar je krijgt er heel wat voor in de plaats. Wat er allemaal inbegrepen is en welke kost dat met zich meebrengt, ontdek je via de inschrijfknop hieronder. Dankzij de samenwerking met Stuvo werd de basisprijs vastgelegd op €429, een koopje dus!

In het basispakket zit heel wat leuks inbegrepen:

  • verblijf in een leuk appartement in het wondermooie Risoul
  • ski-pas voor 6 dagen met toegang tot 180km pistes
  • SnowBite ski- en snowboardlessen voor elk niveau*
  • €40 korting voor studenten van VIVES en KU Leuven campus Brugge dankzij Stuvo VIVES & SnowBite
  • een professionele video- en photoshoot 
  • talrijke après ski-feestjes met beats van top-DJs, artiesten, shows, …
  • gratis SnowBite Sweater
  • SnowBite begeleiding en omkadering

* ben je volledige beginner dan kan je de hele week les volgen bij de Franse ski- en snowboardschool voor slechts €29 (i.p.v. €150)

De bus

Vreest niet! Je hoeft niet zelf te liften naar de Alpen. Voor een zeer mooie prijs kan je mee met de bus. Deze kost zit niet inbegrepen in het basispakket. Je betaalt €59 voor deze rit heen en terug. Vertrekken doen we aan het STUVO gebouw op de campus in Kortrijk. Het uur van vertrek krijg je via een infomail naar alle deelnemers, exact één week voor de reis. Mogelijks komt er ook aan de campus in Brugge een opstapplaats. Dit wordt voorzien vanaf 20 deelnemers die aangeven dat ze daar wensen op te stappen.

Materiaal huren

Dankzij een samenwerking van SnowBite met Topsport Lebbeke kan je zeer voordelig materiaal huren om mee te nemen op deze sneeuwvakantie. Je betaalt slechts €25 voor een paar skilatten of snowboard, telkens met bijpassend schoeisel. Dit materiaal kan je tot twee weken voor vertrek gaan passen en reserveren in de winkel. 

Heb je geen zin om te sleuren met materiaal en wil je ter plaatse ook kunnen genieten van een lokale dienstverlening, dan kan je er ook voor kiezen om materiaal te huren bij een verhuurwinkel in Risoul. De prijzen vind je via het inschrijvingsformulier.

We maken ons in elk geval sterk dat het een onvergetelijke ervaring wordt voor iedereen die meekomt. Ga je mee?

Ja, ik ga mee!

De VIVES ski- en snowboardreis maakt deel uit van deze trip. Vragen? Stel al je vragen op onze Facebookpagina of laat er gewoon even weten dat je meekomt!

Deel dit via