Vakantiecursus Frans voor bachelors lager onderwijs (Brugge)

onderwijs

Bang voor Frans? Was het nooit je sterkste vak op de secundaire school? Geen zorgen, dankzij de vakantiecursus Frans voor wie de lerarenopleiding lager onderwijs aan VIVES Brugge campus Xaverianenstraat volgt, neem je van maandag 4 september tot en met vrijdag 8 september 2017 een taalbad Frans voor je aan je opleiding begint.

Op een speelse en creatieve manier wordt je voorkennis aangescherpt. We spreken een hele week Frans, ook tijdens de ontspanningsmomenten. Je krijgt de kans om een unieke ervaring op te doen met de taal. Om dit tot een boeiende en leerrijke ervaring te maken, dagen we jullie uit om deze week mee vorm te geven.

Samen met jullie geven we inhoud aan deze week. Wat dacht je van een film, koken, een uitstap, toneel ...? We vragen een bijdrage voor kopies. Kosten verbonden aan eventuele uitstappen, vervoer, een broodje ’s middags worden tijdig meegedeeld.

Dit initiatief gaat door van maandag 4 september 2017 tot vrijdag 8 september 2017 op de campus in Brugge Xaverianenstraat. Schrijf snel in want de plaatsen zijn beperkt. Na inschrijving krijg je alle concrete informatie toegestuurd. Inschrijven kan tot en met 31 augustus 2017.

Een overzicht van alle andere vakantiecursussen die je bij VIVES kunt volgen, vind je hier.

Deel dit via