Summer School Frans voor bachelors lager onderwijs (Brugge)

Bang voor Frans? Was het nooit je sterkste vak op de secundaire school? Geen zorgen, dankzij de vakantiecursus Frans voor wie de lerarenopleiding lager onderwijs aan VIVES Brugge campus Xaverianenstraat volgt, neem je van maandag 3 september tot en met vrijdag 7 september 2018 een taalbad Frans voor je aan je opleiding begint.

Op een speelse en creatieve manier wordt je voorkennis aangescherpt. Je krijgt de kans om een unieke ervaring op te doen met de taal. Om dit tot een boeiende en leerrijke ervaring te maken, dagen we jullie uit om deze week mee vorm te geven.

Wat dacht je van een film, koken, een uitstap naar Rijsel, spelletjes ...? De kostprijs voor deze vakantiecursus is 40 euro (uitstap inbegrepen), cash te betalen tijdens de eerste les. Na ontvangst van je aanmelding krijg je een bevestiging. Bij annulering voor de start van de eerste les, ben je geen geld verschuldigd.

De organisatie behoudt zich het voorrecht de opleiding niet te laten doorgaan bij onvoldoende inschrijvingen. 

Dit initiatief vindt plaats van maandag 3 september 2018 tot vrijdag 7 september 2018 op de campus in Brugge Xaverianenstraat. Schrijf snel in want er zijn maximaal dertig deelnemers. Na inschrijving krijg je alle concrete informatie toegestuurd. Inschrijven kan tot en met 27 augustus 2018. 

Een overzicht van alle andere Summer Schools die je bij VIVES kunt volgen, vind je hier.

Deel dit via