Summer School chemie (Roeselare)

biotechniek

Op maandag 10 en dinsdag 11 september 2018 organiseert het studiegebied biotechniek in VIVES Roeselare een Summer School chemie voor studenten zonder voorkennis (of met een gebrek aan voorkennis) die zich inschrijven voor een van de afstudeerrichtingen in het studiegebied biotechniek.

Het gaat om basiskennis anorganische chemie met een link naar de verschillende afstudeerrichtingen bv. praktische toepassing van pH in dierlijke en plantaardige monsters, pH in vijverwater, toepassingen van de chemische functies (zuren, basen, zouten), … De cursus omvat 10 uur. Er wordt aandacht besteed aan oefeningen en directe toetsing.

Deze tweedaagse Summer School is in geen geval verplicht te volgen, maar wordt vrijblijvend georganiseerd voor kandidaat-studenten die zich optimaal op het eerste opleidingsjaar van hun professionele bacheloropleiding wensen voor te bereiden. De lessen vinden plaats van 9u30 tot 15u30 op onze campus in Roeselare. Vergeet je rekenmachine en schrijfmateriaal niet.

De kostprijs voor deze Summer School bedraagt 10 euro, inclusief cursusmateriaal. Je kunt je aanmelden tot en met 1 september 2018 via onderstaand aanmeldingsformulier. Er zijn maximaal vijftig plaatsen voorzien, dus snel inschrijven strekt tot aanbeveling. Na afloop ontvang je een factuur.

Een overzicht van alle andere Summer Schools die je bij VIVES kunt volgen, vind je hier.

Deel dit via