SID-in-beurs in Leuven

SID-in staat voor "studie-informatiedagen", bedoeld voor laatstejaars secundair. Wil je na het secundair verder studeren? Of wil je liever werken? In januari en februari 2019 maak je tijdens de SID-ins kennis met onderwijsinstellingen, opleidingen en beroepen.

Laatstejaars secundair onderwijs maken op studie-informatiedagen (SID-ins) kennis met studie- en beroepsmogelijkheden na het secundair onderwijs. De SID-in Vlaams-Brabant is een samenwerking tussen de centra voor leerlingenbegeleiding (CLB) van Vlaams-Brabant en het Brussels Hoofdstedelijk Gewest en het Vlaams Ministerie van Onderwijs en Vorming.

Uiteraard vind je er ook de stand van hogeschool VIVES. We vertellen je graag meer over onze opleidingen in zes verschillende studiegebieden, zowel op bachelorniveau als op HBO5-niveau. Neem zeker onze studiegebiedbrochures mee en de lessentabellen. Docenten van de verschillende opleidingen geven graag antwoord op alle mogelijke vragen.

Alle informatie over de SID-in-beurzen van 2019 vind je op deze site: onderwijs.vlaanderen.be/sidin-leerlingen 

Data en openingsuren

Voor je klas is de SID-in toegankelijk op:

  • donderdag 10 januari 2019 van 9 tot 12 uur en van 13  tot 16 uur
  • vrijdag 11 januari 2019 van 9 tot 12 uur en van 13  tot 16 uur

Voor jezelf, alleen of met je ouders of vrienden is de SID-in open op:

  • zaterdag 12 januari 2019, doorlopend van 10 tot 16 uur

Hoe te bereiken?

Met de auto:

Wegbeschrijving vanaf de E40: neem afrit 23A en volg de richting Haasrode. Aan de 2de verkeerslichten draai je rechtsaf. Aan je linkerkant ligt de Brabanthal.
Wegbeschrijving vanaf de Tiensesteenweg (N3): aan het kruispunt met de Meerdalboslaan (N25) rij je de N25 op. Aan de 1ste verkeerslichten links afslaan. Aan je linkerkant ligt de Brabanthal.

Met het openbaar vervoer:

Op weekdagen vertrekken bus 4 en bus 630* aan het station van Leuven om de 30 minuten (*om het kwartier tijdens de spitsuren) naar de Brabanthal (industriepark Haasrode). Bus 630 rijdt op zaterdag om het uur.

Deel dit via