SID-in-beurs in Gent

SID-in staat voor "studie-informatiedagen", bedoeld voor laatstejaars secundair. Wil je na het secundair verder studeren? Of wil je liever werken? In januari en februari 2019 maak je tijdens de SID-ins kennis met onderwijsinstellingen, opleidingen en beroepen.

Laatstejaars secundair onderwijs maken op studie-informatiedagen (SID-ins) kennis met studie- en beroepsmogelijkheden na het secundair onderwijs. De  SID-in Oost-Vlaanderen is een samenwerking tussen de centra voor leerlingenbegeleiding (CLB) van Oost-Vlaanderen en het Vlaams Ministerie van Onderwijs en Vorming.

Uiteraard vind je er ook de stand van hogeschool VIVES. We vertellen je graag meer over onze opleidingen in zes verschillende studiegebieden, zowel op bachelorniveau als op HBO5-niveau. Neem zeker onze studiegebiedbrochures mee en de lessentabellen. Docenten van de verschillende opleidingen geven graag antwoord op alle mogelijke vragen.

Alle informatie over de SID-in-beurzen van 2019 vind je op deze site: onderwijs.vlaanderen.be/sidin-leerlingen 

Data en openingsuren

Voor je klas is de SID-in toegankelijk op:

  • donderdag 17 januari 2019 van 9 tot 12 uur en van 13 tot 16 uur
  • vrijdag 18 januari 2019 van 9 tot 12 uur en van 13 tot 16 uur

Voor jezelf, alleen of met je ouders of vrienden is de SID-in open op:

  • zaterdag 19 januari 2019, doorlopend van 10 tot 16 uur

Hoe te bereiken?

Met de auto: Flanders Expo ligt vlak bij de snelweg (afrit 14 van de E40). Het complex ligt ook dicht bij de belangrijke verkeersas E17 – E40. Signalisatieborden wijzen je de snelste en kortste weg naar Flanders Expo.

Met het openbaar vervoer: je neemt de trein naar het station Gent Sint-Pieters. Daar neem je tram 1 die je tot vlak bij Flanders Expo brengt.

Deel dit via