SID-in-beurs in Genk

SID-in staat voor "studie-informatiedagen", bedoeld voor laatstejaars secundair. Wil je na het secundair verder studeren? Of wil je liever werken? In januari en februari 2019 maak je tijdens de SID-ins kennis met onderwijsinstellingen, opleidingen en beroepen.

Laatstejaars secundair onderwijs maken op studie-informatiedagen (SID-ins) kennis met studie- en beroepsmogelijkheden na het secundair onderwijs. De SID-in Limburg is een samenwerking tussen de centra voor leerlingenbegeleiding (CLB) van Limmburg en het Vlaams Ministerie van Onderwijs en Vorming.

Uiteraard vind je er ook de stand van hogeschool VIVES. We vertellen je graag meer over de bacheloropleidingen en graduaatsopleidingen van onze zes verschillende studiegebieden. Neem zeker onze studiegebiedbrochures mee en de lessentabellen. Docenten van de verschillende opleidingen geven graag antwoord op alle mogelijke vragen.

Alle informatie over de SID-in-beurzen van 2019 vind je op deze site: onderwijs.vlaanderen.be/sidin-leerlingen 

Data en openingsuren

Voor je klas is de SID-in toegankelijk op:

  • donderdag 14 februari 2019 van 9 tot 12 uur en van 13  tot 16 uur
  • vrijdag 15 februari 2019 van 9 tot 12 uur en van 13  tot 16 uur

Voor jezelf, alleen of met je ouders of vrienden is de SID-in open op:

  • zaterdag 16 februari 2019, doorlopend van 10 tot 16 uur

Hoe te bereiken?

Met de auto:

Vanuit Antwerpen: volg de E313 richting Hasselt tot in Lummen. In Lummen volg je de A2/E314 richting Genk-Aken. Neem afrit 31 Genk-Centrum en volg de N76 tot aan de 2de verkeerslichten. Volg daar de borden.
Vanuit Brussel: volg de A2/E314 richting Lummen-Genk-Aken. Neem afrit 31 Genk-Centrum en volg de N76 tot aan de 2de verkeerslichten. Volg daar de borden.
 Vanuit Nederland: volg de A2/E314 richting Lummen-Genk. Neem afrit 31 Genk-Centrum en volg de N76 tot aan de 2de verkeerslichten. Volg daar de borden.

Met het openbaar vervoer:

Lijn G5 van en naar station Genk

Deel dit via