Volg een les mee in het studiegebied handelswetenschappen en bedrijfskunde

Geïnteresseerd in een van de opleidingen van het studiegebied handelswetenschappen en bedrijfskunde? Kom dan de openlesdag volgen op woensdag 25 april 2018 op onze campussen in Brugge of Kortrijk. Let bij het kiezen van de opleidingen goed op: niet elke afstudeerrichting wordt in alle locaties aangeboden.

Kies voor de bachelor bedrijfsmanagement in Kortrijk als je geïnteresseerd bent in een van de volgende opleidingen: accountancy-fiscaliteit, automotive management, businessmanagement & entrepreneurship, eventmanagement (music & entertainment en business events), financie- en verzekeringswezen, immobiliën- en verzekeringswezen, logistiek management en marketing (marketingcommunicatie, salesmanagement en Retail & Store management).

Kies voor de bachelor bedrijfsmanagement in Brugge als je geïnteresseerd bent in een van de volgende opleidingen: accountancy-fiscaliteit, Global Business Management, rechtspraktijk en sport- en cultuurmanagement.

Kies voor bedrijfsmanagement met tri-diplomering in Kortrijk als je je opleiding in het Frans en Engels wil volgen. Zo studeer je het eerste jaar in Kortrijk in het Frans en trek je de wijde wereld in voor je tweede en derde jaar bij één of twee van onze partnerscholen.

Kies voor de bachelor officemanagement in Kortrijk als je geïnteresseerd bent in een van de volgende opleidingen: Business Administration Management, Human Resources Management en Medical Office Management.

Kies voor de bachelor officemanagement in Brugge als je geïnteresseerd bent in een van de volgende opleidingen: bedrijfsvertaler-tolk, Business Administration Management en Human Resources Management.

Kies een of meer van de onderstaande bacheloropleidingen. Later sturen we je nog een mailtje waarmee je specifiek kunt kiezen voor welke lessen je in deze opleidingen je allemaal kunt aanmelden. Aanmelden voor de openlesdag van hogeschool VIVES kan tot en met 24 april 2018. We leren je graag kennen!

Deel dit via