Openlesdag in het studiegebied gezondheidszorg

gezondheidszorg

Geïnteresseerd in een van de bacheloropleidingen van het studiegebied gezondheidszorg? Kom dan de openlesdag op woensdag 29 april 2020 volgen op onze campussen in Brugge, Kortrijk of Roeselare. Let bij het kiezen van de opleidingen goed op: niet elke afstudeerrichting wordt in alle locaties aangeboden.

Met het formulier hieronder kun je je aanmelden voor de openlesdag. Je meldt je meteen aan voor een les aan een van de afstudeerrichtingen. 

Aanmelden voor de openlesdag van hogeschool VIVES kan vanaf nu. We leren je graag kennen!

Geïntereseerd in het volgen van een openlesdag voor een graduaatsopleiding verpleegkunde? Raadpleeg daarvoor de websites van de verpleegkundescholen die in samenwerking met VIVES de graduaatsopleiding organiseren:

Kom je naar Brugge, maak dan hier je keuze:
Kom je naar Kortrijk, maak dan hier je keuze:

Wie naar Brugge komt, kan er voor kiezen om 1 sessie van 2 verschillende opleidingen te volgen of kan zowel sessie 1 als 2 van dezelfde opleiding kiezen. In dat geval kun je twee verschillende lessen uit dezelfde opleiding volgen. In Kortrijk kies je voor 1 of 2 sessies over verpleegkunde, vroedkunde of zorgtechnologie. In Roeselare volg je automatisch twee sessies mee bij de opleiding verpleegkunde.

Deel dit via