Internet of Things Hackathon

industriële wetenschappen en technologie

Steden en gemeenten presenteren op maandag 16 april 2018 een concreet en relevant probleem in vijftien minuten. Met deze informatie gaan multidisciplinaire studententeams onder begeleiding van coaches op zoek naar de meest geschikte oplossingen. Op woensdag 18 april 2018 worden deze oplossingen voorgesteld en daarna beoordeeld door een jury. 

De hackathon staat open voor alle hogeschool- en universiteitsstudenten. Hogeschool VIVES is hiervoor specifiek op zoek naar volgende de profielen:

  • student-analisten
  • student-ondernemers
  • student-ontwerpers hardware
  • student-ontwerpers software

Waarom deelnemen? De hackathon is een unieke ervaring waarbij je bijzondere 21st-century-skills opdoet binnen een netwerk van potentiële werkgevers. Achteraf ontvang je een certificaat van deelname dat goed staat op je cv.

De hackathon wordt georganiseerd door de opleiding bachelor elektronica-ICT van het studiegebied industriële wetenschappen en technologie van Hogeschool VIVES. 

Schrijf je nu in door een e-mail te sturen naar [email protected]. Geef duidelijk aan wat jouw profiel en motivatie is. Je ontvangt vervolgens een uitnodiging tot deelname en extra praktische informatie. Deelname is volledig kosteloos.

hacklogo.png
Deel dit via