Infovoormiddag op alle VIVES-campussen

biotechniek
gezondheidszorg
handelswetenschappen en bedrijfskunde
industriële wetenschappen en technologie
onderwijs
sociaal-agogisch werk

Interesse om bij ons te komen studeren? Dan is er geen betere manier om je te informeren dan tijdens onze infovoormiddag op zaterdag 23 juni 2018. Die vindt plaats op elk van onze campussen (in Brugge, Kortrijk, OostendeRoeselare en Torhout). Je kunt er die dag terecht van 9u tot 13u.

Tijdens de infovoormiddag verwelkomen we jou en je ouders graag. We leiden je rond en op de stands van de verschillende opleidingen vind je docenten en studenten die je graag alle informatie geven over jouw opleiding. Uiteraard kun je op elke campus ook terecht voor studiegebeleiding, studiekeuze-info en informatie over financiering, op kot gaan, examens en vrijstellingen ...

Je krijgt er ook de kans om de boeken en cursussen van je toekomstige opleiding in te kijken, vaklokalen te bezoeken en een kijkje te nemen op die plaatsen die elk van onze campussen zo bijzonder maken, zoals de broodjesbar, het studentenrestaurant, de bibliotheek en de aula's. Je bent doorlopend welkom, maar het is het rustigst aan de stands aan het begin en aan het einde van de infovoormiddag.

VIVES is er voor jou. We leren je graag kennen en vertellen jou en je ouders graag alles over de opleidingen die wij aanbieden. 

Infomoment voor afstandsonderwijs

Tijdens onze infovoormiddag op 23 juni 2018 is onze campus Kortrijk the place to be voor alle informatie over studeren op afstand, ook als je op zoek bent naar informatie over opleidingen die georganiseerd worden door een andere campus. Onze informatiestand in VIVES Kortrijk is geopend van 9u tot 13u.

Andere infomomenten

Lukt het je niet om op 23 juni 2018 langs te komen? Onze volgende infoavond is op vrijdag 24 augustus 2018 van 16u tot 21u.

Deel dit via