Infomoment VIVES op afstand

Interesse om bij ons een opleiding op afstand te volgen? Dan is er geen betere manier om je te informeren dan tijdens onze infomomenten. Die vinden steeds plaats op VIVES Kortrijk. Je kunt er terecht in ’t Forum (centraal gebouw), van waaruit we je verder begeleiden naar de specifieke studiegebieden.

Tijdens de infomomenten verwelkomen we graag jou en je gezin. Voor de kleinsten hebben we een leuk geschenkje klaarliggen. We leiden je rond en op de standen van de verschillende opleidingen vind je docenten die je graag meer informatie geven. Uiteraard kun je er ook terecht voor studiebegeleiding, studiekeuze-info en informatie over financiering, examens en vrijstellingen ... Je krijgt er ook de kans om de boeken en cursussen van je toekomstige opleiding in te kijken.

Kun je niet langskomen op onze infodagen, neem dan gerust contact op met de persoon vermeld in de rechterkolom op deze pagina. Meer informatie over studeren op afstand vind je hier.

Infomomenten 2019

  • zaterdag 29 juni 2019, van 10 tot 17 uur

-  Voor de opleiding verpleegkunde (brugopleiding en opleiding 240 studiepunten) is er op 29 juni een infosessie om 10 uur, 13.30 uur en 14.30 uur. Uiteraard ben je ook doorlopend welkom tijdens onze infomomenten.

- Wie interesse heeft in dierenzorg of groenmanagement, raden we aan om tijdens de infomomenten rechtstreeks naar onze campus in Roeselare te komen voor meer informatie. 

- Wie interesse heeft in een opleiding sociaal-agogisch werk kan terecht voor twee infosessies in Kortrijk, om 10u30 en om 14u. Aanmelden voor deze sessies wordt aanbevolen.

  • vrijdag 30 augustus 2019, van 16 tot 21 uur

- Wie interesse heeft in dierenzorg of groenmanagement, raden we aan om tijdens de infomomenten rechtstreeks naar onze campus in Roeselare te komen voor meer informatie. Infomomenten 2020

  • zaterdag 7 maart 2020, van 13 tot 17 uur
  • zondag 8 maart 2020, van 13 tot 17 uur

Nu nog starten?

Het academiejaar gaat officieel van start half september, maar voor heel wat opleidingen kan je later nog instappen. Wil je weten of dit voor jouw opleiding mogelijk is? Stuur dan een mailtje naar [email protected].

Deel dit via