Infomoment VIVES op afstand

Interesse om bij ons een opleiding op afstand te volgen? Dan is er geen betere manier om je te informeren dan tijdens onze infomomenten. Die vinden steeds plaats op VIVES Kortrijk. Je kunt er terecht in ’t Forum (centraal gebouw), van waaruit we je verder begeleiden naar de specifieke studiegebieden.

Tijdens de infomomenten verwelkomen we graag jou en je gezin. Voor de kleinsten hebben we een leuk geschenkje klaarliggen. We leiden je rond en op de standen van de verschillende opleidingen vind je docenten die je graag meer informatie geven. Uiteraard kun je er ook terecht voor studiebegeleiding, studiekeuze-info en informatie over financiering, examens en vrijstellingen ... Je krijgt er ook de kans om de boeken en cursussen van je toekomstige opleiding in te kijken.

Kun je niet langskomen op onze infodagen, neem dan gerust contact op met de persoon vermeld in de rechterkolom op deze pagina. Meer informatie over studeren op afstand vind je hier.

Infomomenten 2020

  • zaterdag 7 maart 2020, van 13 tot 17 uur
  • zondag 8 maart 2020, van 13 tot 17 uur
  • zaterdag 27 juni 2020, van 10 tot 17 uur
  • vrijdag 28 augustus 2020, van 16 tot 21 uur

Infomomenten 2019

Extra infomoment bachelor in de verpleegkunde

Infoavond start tweede semester voor bachelor in de verpleegkunde 240 studiepunten en de brugopleiding 150 studiepunten op dinsdag 17 december van 18.00 tot 19.30 uur. Deze infoavond gaat door in gebouw G van de VIVES campus te Kortrijk (gelegen aan parking 2 met ingang Universiteitslaan of parking 3 met ingang Etienne Sabbelaan).

Nu nog starten?

Het academiejaar gaat officieel van start half september, maar voor heel wat opleidingen kun je ook later instappen. Wil je weten of dit voor jouw opleiding mogelijk is? Stuur dan een mailtje naar [email protected].

Deel dit via