Infodag op alle VIVES-campussen

biotechniek
gezondheidszorg
handelswetenschappen en bedrijfskunde
industriële wetenschappen en technologie
onderwijs
sociaal-agogisch werk

Interesse om bij ons te komen studeren? Dan is er geen betere manier om je te informeren dan tijdens onze infodag op zaterdag 29 juni 2019. Die vindt plaats op elk van onze campussen (in Brugge, Kortrijk, OostendeRoeselare en Torhout). Je kunt er die dag terecht van 10u tot 17u. Heb je al beslist om bij ons te komen studeren? Dan kun je op zaterdag ook bij ons terecht om je inschrijving definitief te maken.

Tijdens de infodag verwelkomen we jou en je ouders graag. We leiden je rond en op de stands van de verschillende opleidingen vind je docenten en studenten die je graag alle informatie geven over jouw opleiding. Uiteraard kun je op elke campus ook terecht voor studiebegeleiding, studiekeuze-info en informatie over financiering, op kot gaan, examens en vrijstellingen ...

Je krijgt er ook de kans om de boeken en cursussen van je toekomstige opleiding in te kijken, vaklokalen te bezoeken en een kijkje te nemen op die plaatsen die elk van onze campussen zo bijzonder maken, zoals de broodjesbar, het studentenrestaurant, de bibliotheek en de aula's. Je bent doorlopend welkom, maar het is het rustigst aan de stands aan het begin en aan het einde van de infodag.

VIVES is er voor jou. We leren je graag kennen en vertellen jou en je ouders graag alles over de opleidingen die wij aanbieden. 

Praktische info

Studiegebied onderwijs (Kortrijk)

In het onderwijsgebouw:

  • educatieve bachelor in het kleuteronderwijs dagopleiding en werkplekleren in lokaal 001
  • educatieve bachelor in het lager onderwijs dagopleiding en werkplekleren in lokaal 002
  • educatieve bachelor in het kleuteronderwijs en het lager onderwijs via afstandsonderwijs en OAR in lokaal 005
  • bachelor na bachelor buitengewoon onderwijs in lokaal 006
  • educatieve graduaatsopleiding en de verkorte educatieve bacheloropleiding (EDU): voor deze opleidingen kun je van 10u tot 13u terecht in het gebouw van industriële wetenschappen en technologie (lokalen A110, A111 en A112) en van 13u tot 17u in het onderwijsgebouw lokaal 007.

Docenten, studietrajectbegeleiders, studenten zijn doorlopend aanwezig om informatie te geven in het onderwijsgebouw. We voorzien een aantalalgemene infosessies in the Cube voor de educatieve bachelor kleuteronderwijs en lager onderwijs via dagopleiding en werkplekleren (samen). Infosessies om 11 uur, 12 uur, 13.30 uur, 14.45 uur en 16 uur.

Infomoment voor afstandsonderwijs

Tijdens onze infodag op 29 juni 2019 is VIVES Kortrijk the place to be voor alle informatie over studeren op afstand, ook als je op zoek bent naar informatie over opleidingen die georganiseerd worden door een andere campus. Onze informatiestand in VIVES Kortrijk is geopend van 10u tot 17u.

Andere infomomenten

Lukt het je niet om op 29 juni 2019 langs te komen? Onze volgende infoavond is op vrijdag 30 augustus 2019 van 16u tot 21u.

Deel dit via