Infoavond voor ouders en studenten handelswetenschappen en bedrijfskunde Kortrijk

handelswetenschappen en bedrijfskunde

Recent ging een nieuwe periode van start in je leven als student (of in dat van je zoon/dochter). Nieuwe horizonten, vrienden, studies dienen zich aan. Een boeiende periode! Maar ook een periode met nogal wat vragen: “Hoe organiseer ik nu alles om tot een goed resultaat te komen?” of “Hoe kan ik mijn slaagkansen zo groot mogelijk maken?” Onderzoek heeft uitgewezen dat een verkeerde  studiemethode uiteraard één van de belangrijkste oorzaken is van mislukken in het hoger onderwijs.

In handelswetenschappen en bedrijfskunde aan VIVES campus Kortrijk, willen we er alles aan doen om de slaagkansen van onze studenten te verhogen en daarom organiseren we onder meer een infoavond over ‘hoe studeren in het hoger onderwijs?’. Op deze avond bezorgen we je graag een hele reeks ‘tips en tricks’ en we maken je ook wegwijs in de onderwijsregeling en het examenreglement.

Graag nodigen we studenten én hun ouders dan ook vriendelijk uit op de infoavond Hoe studeren in het hoger onderwijs? die plaatsvindt op maandag 16 oktober 2017 om 19.00 uur in de aula van ’t Forum (centraal gebouw op onze campus), Doorniksesteenweg 145 Kortrijk. Na afloop zullen, tijdens de receptie in HANTAL IV, de docenten eveneens aanwezig zijn voor een informeel contact.

Omwille van de catering vragen wij uiterlijk tot en met 11 oktober 2017 aan te melden via onderstaand aanmeldingsformulier.

Inschrijvingen gesloten

Je kunt je niet meer inschrijven voor deze activiteit.
Deel dit via