Eerste lesdag academiejaar 2020-2021

De zomer zit erop. Hopelijk had je een fijne vakantie achter de rug. Op maandag 21 september 2020 starten in alle campussen van VIVES de lessen van het nieuwe academiejaar. Ben je nieuw bij ons, dan heten we je van harte welkom in de grote VIVES-familie! Keer je terug, dan ontvangen we je graag weer met open armen. Het nieuwe academiejaar bruist van energie en we wensen elk van onze studenten een geweldig en vooral geslaagd nieuw jaar toe.

Hoe het nieuwe academiejaar start, is voor elk studiegebied en elke campus van VIVES een beetje anders. Schrijf je je nieuw in, dan wil je zeker de kennismakingsdag van jouw nieuwe studie niet missen. Op die dag ontvang je je lokalenrooster, maak je een rondleiding en krijg je alle praktische informatie over hoe een jaar bij VIVES eruit ziet.

Introductiedagen vinden plaats in de week voor de start van het academiejaar. Je leert er je docenten en medestudenten kennen, krijgt een rondleiding door onze gebouwen en lokalen en je ontvangt je lessenrooster.

Activeer nu je studentenkaart!

Heb je je studentenkaart die je bij inschrijving ontving al geactiveerd? Hier vind je alle instructies voor hoe je dat kunt doen. Doe het snel, want de krascode die je ontving blijft maar korte tijd geldig!

Deel dit via